inac tie, co pises, patria medzi moje dost oblubene (nie ze najviac - take ani nemam, ale proste dost). ani take, co by som vyslovene neznasal, nemam asi...
kel, lečo, zeler, kôpor, krémové polievky, vlastne akékoľvek polievky okrem zeleninových, špenát nemusím ale teoreticky prežijem, potom hríby, oškvarky, slaninu, klobásy etc. proste všetko z prasaťa okrem normálnych chudých rezňov bez kúsočku toho bieleho, ďalej všetky šunky okrem uplne chudej hydinovej a salámy takisto.. len také uplne chudé prežijem a musím ich mať vnútri rožka alebo tak, aby som nevidela tie kúsočky tuku to je všetko asi
Ja neznasam vsetko co smrdi, stipe alebo je to jednoducho nejaky organ takisto vela druhov zeleniny nemusim a veci stylu prazenica a volske oko...neverili by ste kolko jedal som ja kvoli tomu este nikdy nejedla co maju ini na dennom jedalnicku xD nechcem proste
a ešte čo ma vie najviac vytočiť, je koláč ako hlavné jedlo, akože mám rada koláče ale poobede ku káve alebo na raňajky alebo tak, ale NIE NAOBED dpč koláče žrať -.- jedine slíže alebo parené buchty
aa ešte vlašský, parížsky a neviem jaký šalát proste všetky hentie one čo vyzerajú jak keby ich raz už niekto jedol, a ešte cibulu, MASŤ a také tie veci
nie je to, že neznášam, jednoducho ich nejem, nemám ich prečo neznášať
teda nejem: šalátovú polievku, brokolicu, fazuľové struky, držkovú, tlačenku, mozoček, špenát a tie rôzne prívarky... a príliš nejem hovädzie mäso, tak maximálne 1x za rok, za dva
ja neznášam akékoľvek ryby na akýkoľvek spôsob ďalej žiadne orgány a rezne...zo sladkého nemám rada buchty - žiadne ani pečené ani parené , kapustové fliačky, zo slaného granadír samozrejme a kačku či zajaca na akýkoľvek spôsob ...inak mi už asi nič nevadí až tak...
okrem marhuľovobroskyňovonektarinkového ovocia a jedál, ktoré sú prisladké (a vlastne aj presolené atď, ale prisladké sa dakedy vyrábajú s úmyslom byť príliš sladké) spasiem vážne asi všetko
určite to tu vyhrá špenát (ktorý ja milujem a mohla by som ho jedávať aj každý týždeň- a veru to aj často robím
ja neznášam všetko mentolové a mätové, kôpor, kápiu, uhorky, kelový prívarok, plnenú papriku, lečo (nemám rada tepelne upravovanú papriku), pečienku, pečené kura a celkovo mäso nemusím (a takú huspeninu, jaternicu, držky, kuracie krky a podobné "delikatesy" by ste do mňa nedostali ani pod nátlakom) , karfiol (už som prišla na to, že mi chutí, len keď predtým vypijem minimálne 4 štamprlíky domáceho ), ryžový nákyp, dyňový prívarok, kapustové fliačky, zeleninovú polievku, kvasnicovú nátierku... ako ja nemám pocit, že som prebieravá, len nemám rada experimenty
makovník, orechovník, držková polievka, prívarky, ktoré sú robené na kyslo, mliečne polievky na kyslo, hríby tiež nejem (ale hribové omáčky a polievky mi chutia, len hríby vyberem a všetko o čo sa len obtreli plesnivé syry
vnútornosti (t.j. držky, pečienky atď.), hríby, olivy, špenát - ale s veľkým sebazaprením ho zjem , samotné vajíčka, zajačiky, tlačenka, oškvarky, jaternice
Neznášam akékoľvek mäsové výrobky, hríby, väčšinu polievok, lečo, tepelne upravenú cibuľu, brokolicu, huspeninu, jaternice, krvavnice, pikantné jedlá, tiež neznášam maximálne koláče na obed !! a potom kôpor, plnenú papriku a táák ďalej
Plnenú papriku/kapustu/inú mater a všeobecne ryžové jedlá, mäso hrubšie než 6 mm, väčšinu mäsových výrobkov (prekvapivo paštétu nie, lebo v nej nevidieť, z akého kentusu bola vyrobená), likérové bonbóny, jahodový a ananásový jogurt, kečup, surovú cibuľu, veci naložené v octe.
@h8u máš úplne desivo etelnairovitú štylistiku miestami
vsetko z bravcoveho masa,pecienku,rezne,parene buchty,bryndzove halusky,kel, kacicu,hus,gulas,plnena paprika,sackove polievky,spagety s marcadellou,presladene tycinky ako mars,snickers,deli atd.
@narazuvzdornaa njééééééé! xD ale inak je pravda že napríklad také "xD, -.- , a jj" som nepoužívala, dokial som ho nepoznala a nemôžem za to!!! xD
a inak dopĺňam svoj zoznam o plnenú papriku, paradajkovú omáčku, tie mäsové guľky k nej, všetky prívarky, väčšinu jogurtov, rumové bombóny, špekačky, PÁRKY , červenú repu, kápiu, makovník, všetky vnútornosti samozrejme, a keď niekto uvarí suchú ryžu a dá do nej opaprikované kuracie prsia a myslí si, že spravil čínu...
špenát! fuj..... a ešte cibuľu cesnak v jedle , talianské omáčky na špagety, všelijaké plnené ryby (co mala moja mama dnes na obet: rybacie prsty plnené špenátom a paradajkovou omáčkou) a paradajky v šaláte................. a jogurtovú omáčku na kebabe..... keď už spomínam Kebab....... mňam ale chutí mi iba s koktejlovou omáčkou a BEZ cibuľe
ooo špenát sa konečne vytratil zo zoznamu "nemám rád jedlá" milujem špenát totiž. To je taká mňamka pochutina proste
ale nemám rada huspeninu, normálne to odpudzuje výzorom. a mastné mäso v rizote. úplne suché jedlá, ktoré musím zalievať litrom vody... ale zase nemám tak rozmanitý jazýček, aby som toho neznášala. ale neznášam polotovary tie hnusné práškové zakonzervované lasagne, a iné talianské jedlá predpripravené, grc. to majú teraz v potravinách a raz som skúsila a nedá sa to jesť. také múkové to je.
a potom neznášam klobásy, a niektoré druhy tlačenky. tam tie chrupavky v tom fuuuj a špekačky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@1
» sreeramshenoy.files.wordpress.com/2010/08/rofl-ma...
a @7 ze "to je vsetko asi" - vsak to vidim, ze to je vsetko! vsetko neznasas!
teda nejem: šalátovú polievku, brokolicu, fazuľové struky, držkovú, tlačenku, mozoček, špenát a tie rôzne prívarky... a príliš nejem hovädzie mäso, tak maximálne 1x za rok, za dva
ono to len tak vyzerá, ale je toho dosť a napríklad MILUJEM kvasené uhorky, to by som mohla od rána do večera
ja neznášam všetko mentolové a mätové, kôpor, kápiu, uhorky, kelový prívarok, plnenú papriku, lečo (nemám rada tepelne upravovanú papriku), pečienku, pečené kura a celkovo mäso nemusím (a takú huspeninu, jaternicu, držky, kuracie krky a podobné "delikatesy" by ste do mňa nedostali ani pod nátlakom) , karfiol (už som prišla na to, že mi chutí, len keď predtým vypijem minimálne 4 štamprlíky domáceho ), ryžový nákyp, dyňový prívarok, kapustové fliačky, zeleninovú polievku, kvasnicovú nátierku... ako ja nemám pocit, že som prebieravá, len nemám rada experimenty
Inak sa čudujem, koľko veľa ľudí nemá rado hríby.
Neznášam akékoľvek mäsové výrobky, hríby, väčšinu polievok, lečo, tepelne upravenú cibuľu, brokolicu, huspeninu, jaternice, krvavnice, pikantné jedlá, tiež neznášam maximálne koláče na obed !! a potom kôpor, plnenú papriku a táák ďalej
@h8u máš úplne desivo etelnairovitú štylistiku miestami
a inak dopĺňam svoj zoznam o plnenú papriku, paradajkovú omáčku, tie mäsové guľky k nej, všetky prívarky, väčšinu jogurtov, rumové bombóny, špekačky, PÁRKY , červenú repu, kápiu, makovník, všetky vnútornosti samozrejme, a keď niekto uvarí suchú ryžu a dá do nej opaprikované kuracie prsia a myslí si, že spravil čínu...
za inšpiráciu ďakujem komentárom nadomnou xD
(lebo by ste asi pre istotu skončili o chlebe so soľou a aj to by sa dakto ozval, že nemá rád chlieb
ale nemám rada huspeninu, normálne to odpudzuje výzorom. a mastné mäso v rizote. úplne suché jedlá, ktoré musím zalievať litrom vody... ale zase nemám tak rozmanitý jazýček, aby som toho neznášala. ale neznášam polotovary tie hnusné práškové zakonzervované lasagne, a iné talianské jedlá predpripravené, grc. to majú teraz v potravinách a raz som skúsila a nedá sa to jesť. také múkové to je.
a potom neznášam klobásy, a niektoré druhy tlačenky. tam tie chrupavky v tom fuuuj a špekačky...