viac pečiem, varené jedlá sú väčšinou jednorazovou záležitosťou, ktorá sa síce obvykle vydarí, ale nemôžem presvedčivo tvrdiť, že sa mi to podarí aj nabudúce
@mielikki napisme kucharsku knihu, prazenica na 100+1 sposobov
ked este henten petr novotny pred vyse desat rokmi maval tu relaciu o vareni tam dosla varit dara rolins a navarila tam kurevsky komplikovane jedlo, prazenicu do ktorej pocas varenia nahadzala chipsy zaradime tam aj to
Pečené kura áno ja viem, možno sa vám zdá, že strčiť kura do rúry nie je tak zložité ale zistila som, že zďaleka nie každý vie urobiť fakt chutné kura (A)
A ešte cestoviny, také s pršútom, cesnakom, hubami...
Umm... v pudingu mám hrudky, v kašiach mám hrudky, z toustovača zoškrabujem pripečený syr ešte tri roky, ale jesť sa to celkom dá, čo však zas nepovažujem za varenie, z niektorých čajov sa dá najesť, ale to len, keď je spoluúčastník ochotný so mnou po tekutej konzumácii dojedať mätové lístky a ... tak celkovo myslím, že mi lepšie od varenia ide povaľovanie sa .
kaékoľvek mäso na akýkoľvek spôsob, akékoľvek cestoviny na akýkoľvek spôsob, zemiaky na akýkoľvek spôsob, šaláty, dressingy, omáčky, polievky..... ja som šéfkuchár čo viac
radsej napisem co viem vobec nejako uvarit parky , pizzu , vifonku a podobne polotovary ci ako sa to vola no a s takych jedal pri ktorych sa musi neco aj robit tak asi palacinky ako tak a zapekane rozky a chleby v takomto toustovaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a nie len podla mna..
inak sú to pečené veci
a este viem prazenicu ale to je na nejakom samostatnom piedestale lebo to odhential vycnieva
ale skorej peciem
alebo trocha syra, hoci len plátkového (ale len trocha, lebo potom tam budeš viac cítiť ten, než vajcia
ked este henten petr novotny pred vyse desat rokmi maval tu relaciu o vareni tam dosla varit dara rolins a navarila tam kurevsky komplikovane jedlo, prazenicu do ktorej pocas varenia nahadzala chipsy zaradime tam aj to
A ešte cestoviny, také s pršútom, cesnakom, hubami...
(hoci, zmeníme jednu surovinu a hneď to bude iné
čipsy v praženici? škoda oboch zložiek
(a pripomenulo mi to prastarý vtip o tom, aký je rozdiel medzi Mac Gyverom a Novotným
puding, fakt. dokonca aj taký rok po záruke je dobrý
(ale taký puding s cibuľkou a osolený, to musí byť mňamka )
ALE...
TRAMTADADAAAA :
chcel by som vediet najlepsie robit ostrokyslu polievku, by som si toho za vandle robil
a ten gulas od @zajkousko raz hadam aj mat budem
ale aj párky a zemiaky som sa už naučil
ale tak viem toho uvariť viac, ale toto mi tak najviac šmakuje (Rofl)
hovädzinu so zázvorom dusenú na červenom víne. ako prílohu napríklad opekané zemiaky s oregánom. ako kedy.
lososa na bylinkovom masle.
tekvicovú krémovú polievku.
cesnakovú krémovú polievku.
a tak... whatever... kuracie prsia s chilli a bazalkou a kokosovou omáčkou.
celkom kuchynské skills som si vypestovala.
inak asi nic
@schizoofrenik vidim že ovládaš umenie mojej oblúbenej kuchyne
inak varit nie ale kura upeciem aj morku aj rezne s majonezovym salatom zvladnem... aj pudingovy kolac som upiekol...