Pred dvoma tyzdnami som kupil elektro-akusticku gitaru Takamine. Kedze hram len pre vlastne potesenie a byvam v panelaku, staci mi uplne male kombo. Mozte mi prosim poradit kto ma skusenosti, podla coho mam vyberat, aqlebo nejake tipy........ Vdaka za odp
tak sa spytaj v hudobninach, tam ti presne poradia, alebo si neico prestuduj na gitarista.sk, a hlavne nech to kombo ma znacku nie jak to moje... kupovala som sama
No ja ti predovšetkým odporúčam nepýtať sa tu, ale na gitarových fórach. Skús fórum muzikeru, alebo gitaristi.sk ...tým nechcem povedať, že tu neexistuje nikto, kto by ti poradil, ale tam bude tých ľudí určite viac
na elektro akustiku a vlastne skoro na vsetko, kde treba citit skutocny lampovy zvuk je perfektne Fender Blues DeVille. Hral som na nom asi rok a to co mam by som za to zas vymenil. Ale to asi nespada do cenovej kategorie.
Kazdopadne si kup lampove, do tych 5000 sa daju aj fajnove kusy. VOXy su fajn napriklad.
hraj cez počítač a máš to skoro zadarmo. Do 5 tisíc nekúpiš nič poriadne a už vôbec nie lampové, možno nejaká čínska žiarovka na okrasu a prípadné čítanie novín tam je, ale zo zvukom nič nespraví, ešte sa ti to aj po čase poserie a keď ti to bude zavadzať tak to nikomu nepredáš. Alebo prihoď a daj si poletovať niečo.
poradím ti gitaristi.sk moj chalan je gitarista, tiež tam chodi a je tam aj kopu profesionálov, poradia Ti..ale zvykaj si, ze ak sa regneš a budeš nový budú ťa aj dodrbávať
Naco ti je na elektroakustiku kombo kde hras len doma?? Zapoj si to do PC cez mikrofonovy vstup na zvukovke a hraj cez PC bedne (pokial mas nejake lepsie ako bakelitaky)
cs pc bedne no dobre by som nezapojil do kompu ani za nič ked to budeš počut ta prestane aj bavit hrat na gitare ku niakeho fendera 15 do 5000sk ti urcite vinde a budes spokojny
@12 - fendera 15 neviem ci by som kupoval, ked chce hrat na akustiku, tak lepsie mu bude kombo, ktore je specialne na elektroakusticku gitaru...mne sa celkom pozdava to, co som mu dal link v prispevku @4 , aj ked je o 6 stovak drahsie ako chcel...
@14 - lenze ten fender je na elektricku gitaru...a ver mi, je to rozdiel, ked zapnes elektroakustiku do komba pre elektricku gitaru a pre elektroakusticku gitaru...to mam osobne odskusane zas ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tak sa spytaj v hudobninach, tam ti presne poradia, alebo si neico prestuduj na gitarista.sk, a hlavne nech to kombo ma znacku nie jak to moje... kupovala som sama
je to len 20W, ale na doma ti to bude stacit...alebo by som troska bazar popozeral...
Kazdopadne si kup lampove, do tych 5000 sa daju aj fajnove kusy. VOXy su fajn napriklad.