Hachiko, Zelena Mila, Marley a ja to su proste klasiky. Inak si spominam este na Muz v ohni, Mrtvy muz prichadza a najviac som rozdychavala asi film Tanecnica v tme.
Marley a ja. Tam pre mňa platí pravidlo raz a dosť. Ako majteľ labradora ten film odmietam pozerať celý znova. A ešte animovaný film Metropolis, to ma tiež slušne rozcitlivelo.
Forest Gump
Titanic
Zlodejka kníh (ale brutálne, lebo som čítala knihu a už odzačiatku som vedela ako to skončí a chcelo sa mi revať už na začiatku, keď som si uvedomila, že títo všetci umrú)
Most do krajiny Terabithia
A už ma momentálne nič nenapadá,ale určite toho je viac, lebo ja sa strašne ľahko rozrevem pri filme. Aj vtedy som revala, keď Barney požiadal Robin o ruku (How I met your mother) a to už je čo povedať. Aj pri knihách revem a potom nevidím na písmenká :ehm:
Armageddon, Zelená míľa, Pošli to ďalej Moja prvá láska..
ale tak mne je do revu aj pri takých filmoch, kde by mi možno nemalo byť stačí len, že to je trocha smutné a už revem
keď som mala asi 7 rokov, tak som pozerala Lilo a Stich (nejak tak sa to volalo) a tam ten tvor modry zomrel tak mi vyskočila slzička ..prvy pri ktorom som si vážne poplakala bol Titanic, stara dobrá klasika no a tiež ma dosť dojal Chlapec v pruhovanom pyžame.. ale to bola skôr také nasrato-dojatie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Naposledy tuším seriál House of Cards.
paradoxne @1 nie, pri tom som bola akurat tak nasrata
hoci s titulkami, ale nádherný
Titanic
Zlodejka kníh (ale brutálne, lebo som čítala knihu a už odzačiatku som vedela ako to skončí a chcelo sa mi revať už na začiatku, keď som si uvedomila, že títo všetci umrú)
Most do krajiny Terabithia
A už ma momentálne nič nenapadá,ale určite toho je viac, lebo ja sa strašne ľahko rozrevem pri filme. Aj vtedy som revala, keď Barney požiadal Robin o ruku (How I met your mother) a to už je čo povedať. Aj pri knihách revem a potom nevidím na písmenká :ehm:
ale tak mne je do revu aj pri takých filmoch, kde by mi možno nemalo byť stačí len, že to je trocha smutné a už revem
inak strasne predvidatelny a precenovany film, podla mna
Konkrétne 10. diel druhej série naposledy.
No, a potom som začala pozerať Doctor Who... (síce to je seriál, ale aj tak)...