Tak ma inšpirovala dnes jedna diskusia k tomu, že sa vás spýtam, aké krajiny (štáty) ste doteraz navštívili Ale že ozaj ste tam aj aspoň jednu tú noc prespali, alebo boli na celodennom výlete, čiže nie len prechádzali tadiaľ autom a pod.
SLOVENSKO česko, polsko, taliansko, španielsko, francúzsko, Nemecko, švédsko, chorvátsko, slovnisko (ked som isla do Chorváska) a čo ja viem tusim este aj Holandsko, a aj Belgicko (ale to som bola mala,,)....a tak oh,,skoro som zabudla Madarsko :S ale to nevadí
hehe - takže - česko, poľsko, maďarsko, rakúsko, grécko, chorvátsko, taliansko, francúzsko, cez bulharsko, rumunsko, srbsko a macedónsko som iba prechádzala a toť vsio.. ale chcela by som ísť DO RUSKAAAA.. D tam nebol hocikto
@Sahara Vidis, to je vyborny postreh, Slovensko ale ved no...chapeme sa
@Rischo to je mi luto, ze to tak vnimas, pretoze to nebolo vobec mojim zamerom Aj keby som doteraz nebola vobec nikde, isto by jednym z mojich najvacsich predsavzati do zivota bolo precestovat svet a to je aj teraz, kedze este mnozstvo nesmierne zaujimavch krajin a miest na Zemi som nevidela, ale verim tomu, ze raz sa mi to podari. Najma co sa Azie tyka, fascinuje ma ich kultura a vobec vsetko, takze je to taky jeden moj velky sen. A tiez ma velmi zaujima ake miesta navstivili ostatni, juj laka ma takmer vsetko Niekto ma ako zalubu napriklad hudbu a stale sa ma vsetci pytaju co pocuvam, ale ja sa o hudbe rozpravat neviem. Naopak s kazdym sa najradsej rozpravam o psoch a cestovani, kde vsade bol, ako sa mu tam pacilo, kam by chcel ist a tak. Nevidim dovod, preco o tom nezalozit aj diskusiu.
čo si pamätám tak dlhšie som bol v Nemecku, Česku a párkrát v Chorvátsku... inak všetko ostatné sme len prechádzali alebo sme tam boli len jeden deň...
Španielsko, Francúzsko, Holandsko, Belgicko, Luxemburgsko, Rakúsko, Madarsko, Taliansko, Grécko (Rhodos), Chorvátsko, Čierna Hora, ... bla bla, ja si už nepametám
Česko, Rakúsko, Holandsko, Veľká Británia, Francúzsko, Taliansko, Grécko, Chorvátsko, Litva, Švédsko, Nemecko (fajn, dva dni a dve noci som strávila v Nemecku. na diaľnici a odpočívadlách. ráta sa aj to? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a prechádzal som ešte cez Nemecko, ale to som videl maximálne odpočívadlá
@Rischo to je mi luto, ze to tak vnimas, pretoze to nebolo vobec mojim zamerom Aj keby som doteraz nebola vobec nikde, isto by jednym z mojich najvacsich predsavzati do zivota bolo precestovat svet a to je aj teraz, kedze este mnozstvo nesmierne zaujimavch krajin a miest na Zemi som nevidela, ale verim tomu, ze raz sa mi to podari. Najma co sa Azie tyka, fascinuje ma ich kultura a vobec vsetko, takze je to taky jeden moj velky sen. A tiez ma velmi zaujima ake miesta navstivili ostatni, juj laka ma takmer vsetko Niekto ma ako zalubu napriklad hudbu a stale sa ma vsetci pytaju co pocuvam, ale ja sa o hudbe rozpravat neviem. Naopak s kazdym sa najradsej rozpravam o psoch a cestovani, kde vsade bol, ako sa mu tam pacilo, kam by chcel ist a tak. Nevidim dovod, preco o tom nezalozit aj diskusiu.
inac k teme....Cesko, Irsko, Taliansko, Rakusko...