Ake maju PENIAZE miesto vo vasom hodnotovom rebricku?
Otazka je dana, myslim ze uz treba dodat iba to, ako je to u mna. Peniaze su fajn, ale nikdy sa nesmu dostat na prve miesto, lebo inak nicia vztahy, zdravie a vsetko ostatne...ale niekedy je velmi tazke ich udrzat niekde dole, ked cely svet je iba o penia
dobra tema, hm, mno tazko povedat, ide o to, aky rebricek beriem do uvahy, ak ten teoreticky, tak urcite su tie peniaze az niekde po Bohu, vztahoch, kamosoch a tak, ale v tom praktickom to vyzera bohuzial trosku inak, hm, ale zeby som im daval az taky velky vyznam, to (aspon zatial ) nie je pravda
Peniaze nám proste dávajú slobodu v dnešnom svete ... a sú prostriedok k získaniu toho čo chceme ... a u mňa osobne neviem pretože ich nemám veľa a rozhodne keby "vyhrám milión" tak by som sa mal lepšie ... takže čo ja viem 2 miesto ?
este som zabudla:len smola je, ze aby si ho clovek udrzal,ked je chory a treba lieky,+ na takmer vsetky veci co ti k zivotu treba su peniaze potrebne..ach jaj
Prvé miesto urcite nemaju. Ale myslim, ze sa to tak neda nazvat bo bez nich su dnes vsetci strateny. Prvorada je laska a vztahy medzi ludmi, rodina, stastie potom su peniaze.
podľa mňa sú u každého na vysokej pozícii. nežijeme v praveku, sú nevyhnutné pre každodennú existenciu, nemať ich znamená obmedzovať sa.
to, ako a či vôbec sú to peniaze, čo menia a kazia charakter, to je niečo iné. keď je raz človek správny, tak by z neho peniaze nemali spraviť diametrálne odlišného jedinca... a ak, tak asi ani predtým nebolo všetko v poriadku
šak veď... ja vám dám vedieť, keď budem veľká a bohatá
ale nemyslím si, že je podstatné definovať životné hodnoty ako nejaký rebríček... ani sa to do nejakých bodov presne zaradiť nedá... skôr taká rovina v ktorej musí byť tých pár vecí, ktoré v živote nutne potrebujem a tam to "poradie" nie je dôležité
peniaze neznasam...kebyze kazdy tyden dostanem jedlo,oblecenie dake a proste vsetko co na ten tyden potrebujem a nic si nemusim kupovat,tak som rada...vazne
su pre mna dolezite aby som prezil no netuzim ist cez mrtvoli aby som ich mal stale viac a viac a viac... pri mojom buducom povolani mozem a nemusim byt bohaty je to na mne a na stasti ale co si cenim najviac je priatelstvo
Ešte som v živote nič nedosiahol takže ešte neviem poriadne posúdiť čo je u mňa najdôležitejšie. Ale povedal by som že na prvom mieste je rodina a potom peniaze. Možno sa to časom zmení....
len som chcel dodat...peniaze davaju ludom moc, ktora im umoznuje robit veci, ktore by bez nich neboli schopni urobit...dava moc ludom, ktori si ju ani nezasluzia...preto su skodlive v nespravnych rukach...a potom peniaze ukazu charakter cloveka, ked ma moznost zarobit a veeeela ale musi obetovat to a tamto ci je to schopny urobit a tak niektori zabudli na rodinu, vztahy, priatelov, vsetko pekne, co sa za peniaze kupit neda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
s mojim buducim povolanim budem rada ak pojdem raz za desat rokov na dovolenku
heslo je eniaze pridu a odidu..
to, ako a či vôbec sú to peniaze, čo menia a kazia charakter, to je niečo iné. keď je raz človek správny, tak by z neho peniaze nemali spraviť diametrálne odlišného jedinca... a ak, tak asi ani predtým nebolo všetko v poriadku
šak veď... ja vám dám vedieť, keď budem veľká a bohatá
ale nemyslím si, že je podstatné definovať životné hodnoty ako nejaký rebríček... ani sa to do nejakých bodov presne zaradiť nedá... skôr taká rovina v ktorej musí byť tých pár vecí, ktoré v živote nutne potrebujem a tam to "poradie" nie je dôležité
(čiste in maaaaj oupinion
a podľa mňa je to v pohode, lebo všetci peniaze potrebujeme a proste sa priznávam, že peniaze mám rád
veď peniaze vládnu svetu
ale treba nemysliet len na peniaze,lebo dokazu cloveka uplne zblbnut:/
ale nie su uricte na 1.mieste