Ja som hovorila o tom ze keď povies mame nieco typu -veď ty mi nikdy nic nedovolis- tak ti na to povie - co si si nemohla dovolit?- ze nechápem preco sa nieco take pýtajú
nenazvala by som to hláškami, ale dennodenne to sú také klasické, akože všade je bordel a ja zato môžem, lebo dom neobývajú okrem mňa aj ďalší 3 členovia, alebo že si mám spraviť to a hento a keď mi dávajú presné návody ako to mám robiť a keď zatým majú samozrejme vždy nejakú blbú pripomienku, etc. a všeobecne ma strašne nasiera keď ma podceňujú, porovnávajú s inými alebo si myslia, že som nedostatočne spôsobilá/dospelá/samostatná na nejakú činnosť.
@poke toto aj ja neznasam..po zobudeni potrebujem este aspon polhodinku klud na prebratie a zrazu nabehnu na mna a maju milion otazok a potom su prekvapeni, ze co sa rozculujem
Najviac mi lezie na nervy "lebo som povedala" a "a ja som bola celý deň v práci" (aby ste pochopili, moja mama je od ôsmej do nejakej štvrtej v práci a teda to znamená, že logicky, keď on príde domov, tak už nič nemôže robiť, lebo ona bola v PRÁCI a ja sa asi nemusím už potom napríklad učiť). Alebo "už si naučená". Ale viac také tie rozkazovacie frázy.
Ale proste.. skrátene.. mne vadí pomaly aj to, že dýchajú.
@kurtka
poznam, poznam minule moj total zabil. som im hrabala listie a on pride a zadre ze " tak to ako hrabeš?! to sa nie takto hrabe, to musis chyťiť tam na konci poriadne aby sa ti nevysmyklo a nesuchaj moc tu palicu lebo si otlaky urobis! a ak sa ti bude smykat si na ruku pluvni a nebude!" ja som myslela ze tam skapem take dvoj zmysli on strale vypusta
Moj tatko je najsrandovnejší človek na svete a smejem sa od rána do večera na ňom.
Napr. vždy keď sa ho opýtam na to, kde niečo je, povie: "Ta tu mám na pleci." Odíde a ani bohovi nepovie, kde ta vec je.
Keď na nejakú jeho otázku, odpoviem "neviem", tak mávne rukou a: "Ty nevíš nic!"
Ked sa akože naserie, tak mi dá ovoňať päste a:"Za čím ti to viac vonia? Cintorín, či nemocnica s poliklinikou?"
A ešte také random hlášky:
"Dobrá pesnička ňe? Taka akurat ket robíš kol domu a ani neznaš co rádio vobec hra."
"Zuziček, vieš prečo sa vy ženy furt malujete a voňavkujete?" ... "No, počúvam." ... "Lebo ste škaredé a smrdíte."
"Eeeej, v Amerike je to na piču... Tam nemožeš ani fajčiť na ulici, chlastať ani si púšťať petardy."
"Ta tak páchol, smrad jeden, že som ho musel okúpať. A keď som ho pchal do tej vane ta mi povedal: Mmmmmňňňňiaauuu prečo mi to robíš? Vieš, to nebolo také normálne mňiau, ale mmmňiiiiauuuu. A také oči na mňa pulil velké jak keď krokodílovi srať treba."
"Oco jak sa povie po španielsky dovidenia?"..." Hasta luego, hasta pronto, nazdar buzerant..."
"...a taký mal nos jak Talian kkt."
"Dakto sa jak kkt narodí a dakto sa tomu učí celý život."
(na kŕdeľ čajok): "Kukaj koľko tu maju kuroch!"
"No a za tie darčeky ti obserem budarik, hej?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
matka - to je nemysliteľné
foter - to sa sprida.
kedy sa budeš učiť?
čo si sa učil?
ja som ťa nevidela učiť sa!
-toto mi nehorázne vadí
a keď sa ma pýta otázky krátko po tom, čo som vstal
-click. Máš to mami..
-Pf, aspoň že ťa neživím nadarmo.
Alebo minule si pozerala na telke aerobik sedela na gauči a pila pivo so slovami:
-Ja sa psychicky pripravujem !
..Teraz to cd-čko leží u nej v izbe
no mne nehovoria nič čo by bolo zverejnitelne
a potom ked o pol roka spomenem ze nemam peniaze tak cela zdesena povi: sak ale...a tych 10 kde mas?
"dneska vyzeram nejako debilne" na co mi mama odpovedala "nie.. nie viac ako obycajne" hahahahahaha -.-
šikuj sa bo s teba nič nebude
STÍŠ TU HUDBU !!!
ani še nemodliš ani nerobiš...čo s teba vyrošne ..atď
Ale proste.. skrátene.. mne vadí pomaly aj to, že dýchajú.
Vlastne on sa to pyta celej rodiny
Mami idem von.2€ti musia stacit!
O desiatej doma!
Z coho si unaveny,ved len chodis do skoly!
Čo tam rodičia, ale dedko aké má hlášky
poznam, poznam minule moj total zabil. som im hrabala listie a on pride a zadre ze " tak to ako hrabeš?! to sa nie takto hrabe, to musis chyťiť tam na konci poriadne aby sa ti nevysmyklo a nesuchaj moc tu palicu lebo si otlaky urobis! a ak sa ti bude smykat si na ruku pluvni a nebude!" ja som myslela ze tam skapem take dvoj zmysli on strale vypusta
on to samozrejme nehovorí dvoj zmyselne, ale keď mi sme tam zo starsim bratom pozmenime trosku slovosled a hneď je to o inom
Napr. vždy keď sa ho opýtam na to, kde niečo je, povie: "Ta tu mám na pleci." Odíde a ani bohovi nepovie, kde ta vec je.
Keď na nejakú jeho otázku, odpoviem "neviem", tak mávne rukou a: "Ty nevíš nic!"
Ked sa akože naserie, tak mi dá ovoňať päste a:"Za čím ti to viac vonia? Cintorín, či nemocnica s poliklinikou?"
A ešte také random hlášky:
"Dobrá pesnička ňe? Taka akurat ket robíš kol domu a ani neznaš co rádio vobec hra."
"Zuziček, vieš prečo sa vy ženy furt malujete a voňavkujete?" ... "No, počúvam." ... "Lebo ste škaredé a smrdíte."
"Eeeej, v Amerike je to na piču... Tam nemožeš ani fajčiť na ulici, chlastať ani si púšťať petardy."
"Ta tak páchol, smrad jeden, že som ho musel okúpať. A keď som ho pchal do tej vane ta mi povedal: Mmmmmňňňňiaauuu prečo mi to robíš? Vieš, to nebolo také normálne mňiau, ale mmmňiiiiauuuu. A také oči na mňa pulil velké jak keď krokodílovi srať treba."
"Oco jak sa povie po španielsky dovidenia?"..." Hasta luego, hasta pronto, nazdar buzerant..."
"...a taký mal nos jak Talian kkt."
"Dakto sa jak kkt narodí a dakto sa tomu učí celý život."
(na kŕdeľ čajok): "Kukaj koľko tu maju kuroch!"
"No a za tie darčeky ti obserem budarik, hej?"
div sa mam 17 rocneho brata