chcela by som sa venovat nejakemu sportu...napr. basketbalu alebo badmintonu...a tiez by som chcela vediet hrat na nejaky hudobny najstroj...ale "chciet" je malo
snowboardovat neviem, ale chcela by som.. a chcela by som sa naucit aj surfovat (co sa asi tazko podari , a robit paragliding ako moj ujo vyzera to super- tie videa zhora - uzasne
a hobby, ktore mam tu radsej ani menovat nebudel, lebo ich je velmi vela
venujem sa: gitara, spev, počítač, tanec - hoci ten už len pasívne, ale kedysi som aj aktívne tancovala... a nesmiem zabudnúť na priateľov sem-tam aj niečo napíšem a rada chodím na prechádzky...
a chcela by som sa venovať: bojové umenie, fínčina - ale nemám čas na to no... a keby bolo viac financií a tiež času rada by som viac cestovala, ale nedá sa...
@spekacik hmm napríklad.. ja by som sa chcela ísť boardovať strašne.. lenže.. nemám na to ani príležitosť ani možnosti ani nič.. takže môžem o tom len snívať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a hobby, ktore mam tu radsej ani menovat nebudel, lebo ich je velmi vela
ja by som velmi chcela vediet hrat na klaviri
korčule
čítanie
písanie
spanie
chodenie do táborov
atd
atd
a chcela by som mať sk8 Ale...som nemehlo
a chcela by som sa venovať: bojové umenie, fínčina - ale nemám čas na to no... a keby bolo viac financií a tiež času rada by som viac cestovala, ale nedá sa...
rada by som vedela hraťna husle, alebo violončelo..., ale na to je už neskoro