hanbliva som vtedy, ked sa mam za co hanbit a spokojna som vtedy, ked mam byt s cim spokojna. ale ci je to sebavedomie... seba vedomie. som si seba vedoma. a nejak to ani neskumam a nai neriesim, ci som aj sebavedoma. ani neviem, na co by som sa mala vlastne zamerat. asertivna som. ale nemam potrebu sa predvadzat, ci zviditelnovat.
@nobile /A kludne moze byt na palube lietadla aj letuska, ktora trpi samomluvou/- touto vetou ste urazili nasu spolocnost cim ste porusili nase obchodne podmienky.
Popravde nie moc veľké neustále o všetkom pochybujem ale jednoducho snažím sa riadiť srdcom aj keď momentálne mi vraví že mám niečo urobiť a ja to neurobím ale to už je o inom občas sa treba riadiť aj hlavou aby sme neublížili ľudom okolo seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
...Winning !
medzi blízkymi tak akurát
v cudzej spoločnosti nízke
a pred pár rokmi som nemala takmer žiadne
A kludne moze byt na palube lietadla aj letuska, ktora trpi samomluvou
...Hlavne, ze poletim na Tenerife
Nemám žiadne/ mám minimálne.
...Ako prislo, tak odislo...
"medzi blízkymi tak akurát"
čo je tak všeobecne, bo často je človek medzi blízkymi... taak ja som len zvedavý, že ako sa zvyšuje sebavedomie
...To myslim v kazdom ohlade, nemusim byt prave najvacsi, ci najsilnejsi ale som proste najvacsi vajcak
...Pomaha to, sice osobne mi je to skor pre srandu ako pre efekt, so sebavedomim nemam problem
...BTW... @flyleaf ...Ten titul chcem naspat !
...Si mi ho uzurpatorsky odobrala a doteraz nie som pouceny a zmiereny s faktom, pre ktory mi bol titul odobraty a tym aj potupena moja cest a slava !
S uctou,
- Nobile -
s pozdravom flyleaf
Takze spolocnost flyleaf ma jesitny management
toto to vystihuje cele