@mefistofel prečo myslíš, že by mal byť iný pre ženy? stále je to ten istý vzorec, len stupnica "normálnosti" sa mi zdá, že je iná trochu pre chlapov a ženy.
inak BMI je robene na americanov, lebo kebyze stale vazim 78kg na 178cm, tak to vypisuje normu...a to ked som mala aj 67kg na svoju vysku, tak som vyzerala dost pribrato
@overexcitedgirl jj vsimam si ze to cislo a stupnica je taka ista ako u muzou a jedno kolko straniek pozriem aj ked to je velky rozdiel. ale tak myslim ze u zien by mala byt este jedna kolonka a to velkost poprsia
Niektorí majú také nádherné číselká. podľa mňa je podváha jedným z kritérií krásy, takže gratulujem všetkým pod 20. ja neviem koľko vážim, lebo nám došli baterky ale typujem že asi okolo 23...:/
@matus123 neviem nikdy som s takou výškou problém nemala, ale asi aj hej....takže BMI pre mužov a toto pre ženy? ale možno na inej stránke, toto bolo prvé čo som našla
26,6, ale podobné BMI sú blbosti... kedysi som chcel to dať na 22,5 z 26,6, čo sa mi podarilo, ale vyzeral som jak smrtka ľudia sa smiali zo mňa či umieram rodičia ma zvozili tiež, že je to otras so súčasným BMI mojim teraz vyzerám oveľa lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
ale vyšku som dala približne čo si myslím a váhu som si dala ked som sa vážila naposledy, čo bolo viac ako pred týždňom
chcem mať menej :/
Čo sa mi moc nezdá O__O
ale normalne rozpatie
čooo, to im ukažem tu pneumatiku
stále málo
inak BMI je robene na americanov, lebo kebyze stale vazim 78kg na 178cm, tak to vypisuje normu...a to ked som mala aj 67kg na svoju vysku, tak som vyzerala dost pribrato
ja mám 25,17 . som tučko-bombička
furt to isté
ale tak rozdiel je aj velkost postavy, mnozstvo svalou a podobne, takze si z toho nereba robit nic lebo je to aj tak velmi nepresne
napriklad taky ronie coleman(mr. olympia) ma okolo 40bmi a on urcite neni obezny
...citim sa strasne tucne ked tu citam ostatne cisla
urob si vlastnú stupnicu ked nie si spoko
uff,no doobre reku.
to dajak málo..
yes, som spoko
a podľa mefistofelovej to isté, takže nevidím rozdiel