Ja som donedávna zbieral odznaky s komunistickou tématikoum.Predtým som zbieral,priznávam sa Pokémonov a tradične známky.No a teraz zbieram tú vec ktorou sa otvárajú plechovky.Ale len z energetických nýpojov.
Moja sestra,magor jeden,zbiera rolky od toaletného papiera.
ja som zbierala servitky, pokemon nalepky, olsenky, neskor vsetky texty nirvany a red hotov- ale tie som skor tlacila vzdy ked mal oco v praci toner a zakladala ich xD a take neplanovane zbierky mam miliony nasiviek, odznakov, karovanych nenostielnych veci a keby som ich enbola vyhadzovala mala by som tak za skrinu starych znicenych cinaniek xD
Bože ja som ako malinká zbierala takmer úplne všetko, všetko o čo som zavadila. Pohľadnice, servítky, hygienické vreckovky, nálepky, farbičky, kamienky, autíčka, obrázky, krabičky od čajov, guličky...atď. a podobné sprostosti. No čo ja som sa dokázala zahrať s hocičím.
céčka na základnej, aj som ich vo veľkom množstve nosila do školy a vymieňala a teraz som začala zbierať odznaky také malé čo sa dajú pripať na tričko alebo na tašku, už mám prvý...s nápisom: Komu sa nelení, tomu sa čudujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zbierala som volakedy: reklamy vazne.. rozne letáčiky
neskor som zbierala podpivníky a momentálne zahraničné nápisy z cigariet
Moja sestra,magor jeden,zbiera rolky od toaletného papiera.
čo mi pripomína, že musím pozrieť ďalšiu časť
A este si to planujem nechat