KDE SU HNEDE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ako može niekto zabudnut dat do takejto ankety hnedu farbu??? ved to je už total.....ved to je najobvyklejši farba! ...tak namiesto hnedej možem mat aj červené?....ved to je jedno nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
166 komentov
inak ja mám štvorfarebnú dúhovku.
konkretne moje prave oko
mam hnede oci
@Beautiful-disgrace asi tak
mám hnedé, ale myslím si, že najkrajšie sú zelenééé.... nie preto, že je to moja obľúbená farba, ale preto, že na tvári vyzerajú najlepšie