plány??? jeden hlavný - poriadne si to leto užiť...ďalej už čo príde nechám na náhodu ale určite sa chystám na Beefreečko na ktoré sa neskutočne teším a ešte idem na Červeník...hlavne nech neni upršano lebo také leto ani za leto nepovažujem...
vidím to tak, že júl strávim v Česku s mojimi (už) tromi brigádami, potom pôjdem kempovať k Libercu s Američanmi, budem chodiť grilovať ku kamarátovi do jeho veeeeeeeeeľkeho domu a hrať sa s jeho detiskami (to bude najviac super rodinné, na to sa teším), plus sa chystám u seba ubytovávať cudzincov cez couchsurfing, pretože tu spolubývajúce nebudú, tak nech sa tu nezbláznim úplne sama.
v auguste ma čaká brigáda na festivale a potom vypadnutie do Škandinávie stopom, ešte neviem, na ako dlho.
a uvidím, asi sa ešte vyberiem do Belgicka.
celkovo, chcem mať také CS leto, pokiaľ možno.
a uvidím, čo v septembri ešte.
aha a celú dobu si pomedzi to budem vypracovávať štátnicové otázky, jess.
dopísať pár scenárov, začať novú sériu videoblogov, ísť na rande s nemenovanou osôbkou, dočítať konečne tú 450-stranovú knihu, objednať si pár vecí z internetu a ešte pár ďalších drobností
ja by som chcela hlavne pisat, dokoncit knihu, zacat dalsiu... a hlavne viac chodit do prirody, lebo tento polrok som sa nasedela viac nez dost a chyba mi velmi pohyb
ak všetko víde tak ako má, tak dnes nájdem letenku a letím do GB, ak ne, tak uvidíme. brigádu musím nájsť. chcela som toto leto chodiť po fesťákoch, ale radšej ne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
cestovať,spoznávať,vidieť,zažívať
a chcem chodit v lete v noci von lebo vtedy je idealne pocasie, ale to sa mi asi nesplni :´(
Nejaké jednodňové výlety.. hrady, oceanárium v Maďarsku, zábavný park v Rakúsku.
Usporiadať stanovačku u nás na záhrade ♥
A vlastne.. nájsť si čas na všetko.
v auguste ma čaká brigáda na festivale a potom vypadnutie do Škandinávie stopom, ešte neviem, na ako dlho.
a uvidím, asi sa ešte vyberiem do Belgicka.
celkovo, chcem mať také CS leto, pokiaľ možno.
a uvidím, čo v septembri ešte.
aha a celú dobu si pomedzi to budem vypracovávať štátnicové otázky, jess.
budem ticho pukať závisťou nad podobnými prehláseniami
A ešte mám dva typy plánov, z ktorých jedny sú neuveriteľne nudné a druhé by vyžadovali absolútne pominutie zmyslov.
Tatry
Velka stanovacka
Dobry Fest
Taliansko
..asi byt chvilu doma..mozno brigada..
Grape Fest
..mozno chata..
a este medzi tym nejake koncerty dufam postiham
jazdenie na Stela, až pójde
a pár krát sa poriadne opiť