@ladydoga@1 tiez to mam podobne ale kedze vsetci mi vravia, ze ho mam az moc nizke, tak som hlasovala tak... Prameni z toho aj, ze sa velmi casto ospravedlnujem. Ale snazim sa na sebe pracovat a uz je to omnoho lepsie, ako v minulosti
jak sa to vezme..v istych veciach si neverim...ale! v mojej hlave som super a nemam potrebu niekomu nieco dokazovat, mam sa dost rada a bolo mi povedane od par ludi,ze som napriklad aj im pomohla so sebavedomim. takze to som rada
a od noveho roka mam este k tomu aj nove predsavzatie- nebrat si veci osobne
to znamena,ze ak by mi niekto nieco neprijemne povedal alebo by sa mi vyhybal alebo nevenoval pozornost alebo cas, neberiem si to osobne a je to jeho problem
zatial sa mi tento mindset paci
ale samozrejme, su vynimky. (napr. keby mi v praci objektivne povedali,ze som nahovno, to samozrejme zoberiem ako konstruktivnu kritiku..cize bolo to skor myslene na medziludske vztahy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
V priemere asi skor nizke. To ale suvisi aj s inymi povahovymi znakmi asi, neviem. A s cyklom ?♀️
a od noveho roka mam este k tomu aj nove predsavzatie- nebrat si veci osobne
to znamena,ze ak by mi niekto nieco neprijemne povedal alebo by sa mi vyhybal alebo nevenoval pozornost alebo cas, neberiem si to osobne a je to jeho problem
zatial sa mi tento mindset paci
ale samozrejme, su vynimky. (napr. keby mi v praci objektivne povedali,ze som nahovno, to samozrejme zoberiem ako konstruktivnu kritiku..cize bolo to skor myslene na medziludske vztahy)