no umňa osobák super ale hneť nato som išiel na kamion a to už bolo horšie hlavne keď som počúval od inštruktora ktorý vyzeral dosť deprimujúco ak nemal 130 kg tak zožerem kefu ... že čo ja vlastne chcem keď je skoro koleso odomňa väčšie a podobné narážky že ma na každom parkovisku niekto dobije keď zastanem ....
Ale prvá jazda bola výborná, ale niekedy dosť kričal kvôli začiatočníckym chybám...bol netrpezlivý, ale asi po 15 minútach som sa oťukal a celkom to šlo.
Ostatné jazdy záviseli od inštruktorov. Keď bol kokot inštruktor, tak jazda dopadla na kokot a keď bol dobrý, aj jazda bola dobrá, pretože som bol v kľude a odreagovaný.
Moja prvá jazda bola hrozná. Nebolo to mnou ale inštruktorom. Ked som ho videla zhrozila som sa. Nevedel nič poriadne vysvetliť, tá jeho postava a ten pohľad bol hrozný! veľmi ma naľakal, ani neviem ako som s ním mohla prežiť hodinu v jednom aute. Ked som vystupovala s auta bola som červená ako paprika a dalšia osoba čo išla jazdiť po mne, ked ma videla utiekla preč. Prišla som domov so slzami v očiach že už tam nepôjdem, ak budem mať tak hnusného inštruktora. Nikto s ním nechcel jazdiť, všetci sa ho báli tak ho po dalších dňoch vyhodili a moje dalšie jazdy boli super...
super!! jak mi instruktor povedal, ze stlac spojku a trosku plyn a ja som ten plyn stlacila tak silnejsie a spravilo to take silne vzuuuuum, vzuuuuum (akoze zvuk motora) a ked som sa prvykrat rozbehla, tak som sa hrozne zacala tesit a smiat a karol (instruktor) sa tesil so mnou
a potom som zaradila dvojku a ficala som po parkovisku a na druhej jazde som robila aj slalom a potom som isla do premavky. to ma zobral do noveho mostu pri bratislave, takze tam som nikoho nemohla zrazit a este sme isli aj sedemdesiatkou! a cela autoskola bola uzasna, tak spravim aj reklamu - autoskola na trnavskom myte je uplne najlepsia super ma pripravili, spravila som na prvykrat a este mam aj uzasne zazitky
úplne ako @smajdalf@7 a to som ešte netušil, že to môže byť aj horšie....ale čo, snáď raz ten vodičák dostanem a ak nie, no tak dobre len pre ľudí, ktorí by inak mohli skončiť pod kolesami auta riadeného mnou
@hildegarda9 zlý nadpis fóra pravdepodobne ale tež som si myslela,že akože už s vodičákom a nie v autoškole
ale tak ked uz všetci dali tu prvú jazdu s intruktorom.. tak moja bola tiež fine nato,že som sa toho bala ako cert kriza,nikdy som vodicak nechcela,aby kebyže mi tuná Hilda nedonesie prihlasku do skoly a nepodstrci popod nos aj s perom,tak do toho nejdem
... tak tým co nepochopili- myslela som prva jazda v autoskole, alebo prva jazda s instruktorom, ako chcete...
hm... reakcie su rozne, za vsetky vam velmi pekne dakujem a prosim drzte mi palce.. ja sa na tu prvu jazdu chystam dnes a velmi sa bojim instruktori su dvaja a neviem s ktorym budem mat, snad to vyjde a prezijeme to
V pohode Chvíľka na cvičisku a potom sme šli z cvičiska kúsok po meste a nakoniec von zo ZM smerom na Hosťovce... samozrejme ako inak, bez nápisu autoškola na streche, na ktorý pravidelne zabúdal Tam sme vyzdvihli babu, ktorá mala mať po mne jazdu a potom sme išli späť a ďalej už si nepamätám Najhoršie bolo, že mi zapol taký alarm, ktorý mi pípal vždy pri prekročení 60-tky, čo by nebol problém, lenže on ho nechal zapnutý aj keď sme boli mimo obce, čo sme boli poväčšinu jazdy (ach), takže mi to tam trochu pípalo
@bebekex vidis a ja to nakoniec schytam! mohla som si ja toto mysliet teraz uz sa nemozem pochvalit ako mi instruktor povedal,ze mam talent a nemas zac. cudujem sa,ze ja som bol clovek,co niekoho postrcil to sa na mna tak podoba..
@traapka dieťa moje,neboj sa na prvej zvykne byť iba oboznámenie s autom a rozbiehanie sa/cúvanie bez plynu
Moja prvá bola super,aj druhá a ostávajú mi len 3 do skúšok a úprimne mi to bude chýbať :/ Čo sa týkalo tej prvej,najprv sme boli na parkovisku a potom asi pol hodinku v meste a okrem toho,že som šla celú cestu 40 na 2jke,lebo som bola posratá to dať do 3jky,to bolo fajn a dosť mi nadával že mu chcem odtrhnúť radiacu páku,pretože som na to šla fakt dosť hrubo a keď mi dal zacúvať kolmo medzi Mercedes a Audi na parkovisku,nebolo mi všetko jedno.
Pohoda ja som bol dobry sofer. Ale stala sa mi taka prihoda:
Ked som stal na semafore, tak mi volal kamos. Bol nejaky vytvrvaly a neskladal to, tak som to chcel zodvihnut. Ked to videl instruktor, tak ma skoro zabil a policaj tiez nebol nadseny
Ja som to zaklincoval tym: "Co? Ved stojime." Ale nakoniec mi preukaz dali s tym, ze nech sa to neopakuje.
Raz som mal spolocnu jazdu s jednym typkom co vobec nevedel soferovat. Ale svoju blbost nahradzoval neskutocnym sebavedomym. Tan typek si myslel, ze ako super mu to ide, pricom instruktor jeho jazdu stale nejako korigoval. Ved ten typek isiel 100 po ceste, pricom prave kolesa mu isli chvilami po trave. Ja som sedel vzadu, priputany, v krcoch a celu cestu som sa modlil nech ma nezabije takeho mladeho.
jeeezis... vy ste fakt haluzaci niektori no uz sa aj ja musim pochvalit ze som tu prvu jazdu zvladla a strasne rychlo to ubehlo napriek tomu ze to trvalo hodinu a pol... bola sranda a uz sa tesim na dalsiu, mali ste pravdu-zbytocne som sa tak bala (to aj instruktor si vsimol ze mam strach lebo som vraj prisla cela bleda ako stena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Jak prvá, tak až posledná vrátane skúšok
keď tak rozmýšľam, dosť veľký problém dokonca
tych 14 dalsich katastrofa
Ale prvá jazda bola výborná, ale niekedy dosť kričal kvôli začiatočníckym chybám...bol netrpezlivý, ale asi po 15 minútach som sa oťukal a celkom to šlo.
Ostatné jazdy záviseli od inštruktorov. Keď bol kokot inštruktor, tak jazda dopadla na kokot a keď bol dobrý, aj jazda bola dobrá, pretože som bol v kľude a odreagovaný.
a potom som zaradila dvojku a ficala som po parkovisku a na druhej jazde som robila aj slalom a potom som isla do premavky. to ma zobral do noveho mostu pri bratislave, takze tam som nikoho nemohla zrazit a este sme isli aj sedemdesiatkou! a cela autoskola bola uzasna, tak spravim aj reklamu - autoskola na trnavskom myte je uplne najlepsia super ma pripravili, spravila som na prvykrat a este mam aj uzasne zazitky
ale tak ked uz všetci dali tu prvú jazdu s intruktorom.. tak moja bola tiež fine nato,že som sa toho bala ako cert kriza,nikdy som vodicak nechcela,aby kebyže mi tuná Hilda nedonesie prihlasku do skoly a nepodstrci popod nos aj s perom,tak do toho nejdem
diky ti
hm... reakcie su rozne, za vsetky vam velmi pekne dakujem a prosim drzte mi palce.. ja sa na tu prvu jazdu chystam dnes a velmi sa bojim instruktori su dvaja a neviem s ktorym budem mat, snad to vyjde a prezijeme to
Moja prvá bola super,aj druhá a ostávajú mi len 3 do skúšok a úprimne mi to bude chýbať :/ Čo sa týkalo tej prvej,najprv sme boli na parkovisku a potom asi pol hodinku v meste a okrem toho,že som šla celú cestu 40 na 2jke,lebo som bola posratá to dať do 3jky,to bolo fajn a dosť mi nadával že mu chcem odtrhnúť radiacu páku,pretože som na to šla fakt dosť hrubo a keď mi dal zacúvať kolmo medzi Mercedes a Audi na parkovisku,nebolo mi všetko jedno.
Ked som stal na semafore, tak mi volal kamos. Bol nejaky vytvrvaly a neskladal to, tak som to chcel zodvihnut. Ked to videl instruktor, tak ma skoro zabil a policaj tiez nebol nadseny
Ja som to zaklincoval tym: "Co? Ved stojime." Ale nakoniec mi preukaz dali s tym, ze nech sa to neopakuje.