Ake mate skusenosti s ubytovanim na stredoskolskom intraku v BA (Hlinicka ulica, pri SOU bankové a poštové činnosti)??
Mam pridelene 1 miesto, ale kedze som vysokoskolacka, tak by ma zaujimalo, ze ako to tam chodi, ake su "pravidla" pre vysokoskolakov......my budeme oddelene, tusim na inom poschodi....
@solembum ahoj, len sa chcem spýtať ako si posielala žiadosť o pridelenie internátu na túto školy, lebo ja som posielala pondelok poštou. Keďže mi nepridelili VŠ internát už hľadám hocičo ale vôbec neviem či sa tam žiadosti môžu ešte posielať alebo je už po termíne. Na maily mi neodpovedajú ale dúfam že pošto to bude vybavené.
ja som tam spala jednu noc, ked som sla na prijimacky. bolo to tam celkom slusne urcite lepsie, ako na poniektorych vysokoskolskych intrakoch. akurat, ze socialne zariadenia su spolocne na chodbe.
@1@4 tak ja som z Nitry ja vobec netusim ako sa ta skola volala predtym @kajaa tak tie wecka hadam prezijem @21stdeadline ja som posielala postou normalne ako bolo napisane v tych podmienkach na nete a prisiel mi email aj list postou s pokynmi.....ale ja som to uz davnejsie posielala.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov