Som raz išiel na vyšetrenie, ľavú ruku mi dal na pravé rameno a pravý palec mi strčil do riti... Nie nie, pravú ruku mi dal na ľavé rameno a ľavý prst mi strčil do riti. ... Vlastne nie, pravú ruku mi dal na pravé rameno a ľavú ruku na ľavé a do riti mi strčil... ACH TEN HAJZEL!!!
@milanstraka Zlatou žilou môže trpieť prakticky ktokolvek. Je to nepríjemné a môže to aj bolieť. Ked to krváca treba vraj vyhladať lekára. Inak to je vraj pomerne častá vec a počas svojho života sa s ňou stretne vraj až 70% populácie z čoho min. 60% prípadov sú muži a to po 30.tom roku života. Ženy tým trpia väčšinou len pri tehotenstve. Pokiaľ to nekrváca tak to nie je nebezpečné. Prevenciou je nesedieť na príliš studenom, piť veľa tekutín, vyvarovať sa príliš dlhému sedeniu, silno korenistým jedlám a dbať na každodenný pohyb. Hygiena po každom " vyprázdnení sa" je takisto pre toto ochorenie dôležitá. Pri výskyte treba zájsť do lekárne a vypýtať si mastičku, zvýšiť hygienu a držať si hlavne panvovu časť v teple a takisto robiť všetky už vymenované preventívne kroky. Žila sa potom následne vtiahne nazad behom pár dní. Liečenie obvykle vraj netrvá dlhšie ako 14dní. Tak asi tolko o tom viem ja a aj sa tým riadim v rámci možností.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale teraz vážne,žiadne ešte zatiaľ vďakabohu.
» www.hemeroidy-lecba.com/operace-hemeroi...