mne to záleží od počasia... keď prší sú mierne kučeravé, keď svieti slnko sú vlnité alebo rovné... a tiež to záleží od toho ako spím, či s gumičkou alebo s rozpustenými vlasmi, alebo ked sa zmyjem - ráno alebo večer, alebo či sa vyfúkam alebo nie.. no..
Husté a vlnité. Ale ako som si začala vlasy umývať otcovým šampónom, tak mám pocit, ako keby som sa dala ostrihať, už sú na pocit čokoľvek, len nie husté A aj sa normálne vlnia. A keď nahromadím nejaké peniaze, tak si kúpim žehličku, lebo chcem ofinu... (ach)
zvlastne, ze v podstate vela z nas chce opak toho, co ma...ja mam vlnite a zehlim si ich...teda ked viem, ze vonku nebude co i len trochu kropit...staci len naznak vlhka a vybuch je na svete ale v poslednom case na to kaslem...priroda chce, aby som mala vlny, tak co sa jej priecit...
Ahojte! Vyrabam pseudo dready, open rasta copanky, francuske copanky a predlzovanie vlasov Bratislava a okolie AK by ste mali zaujem, pozrite si stranku www.VlasySnu.cz kde su moje vytvory.. Cenovo velmi vyhodne staci napisat na mail co mam na stranke a dohodneme sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
skurvená žehlička, na čo som ju začala používať?
to je take hrozne ako mat mega riedke rovne
A žehlím ich stále, aj keĎ teraz keď je tak teplo sa na to niekedy vybodnem... Tak jak dnes a potom trpím pri každom pohľade do zrkadla...
Žehlievala som ich, ale už som to vzdala, stále sa vlnia. Tak som sa s tým radšej zmierila, páčia sa mi také, aké sú