hm, no moc sa spolu nebavime, teda skoro vobec, par krat do roka a momentalne som single, cize by to asi nikomu nevadilo..teda mozno jej priatelovi, ale toho nepoznam, tak netusim
Ano bavime sa ... i ked jedneho casu som sa odmlcal (vyliecit srdiecko treba) a sme super kamarati vazime si jeden druheho . zavse si ideme spolu i vypit i ked viem ze to jej byvalemu dokonale prekaza ...
mám pocit, že kebyže tomu môjmu poviem "a mimochodom, včera som mu tancovala v bikinách na klíne", tak sa zasmeje a opýta sa ma, či som sa dobre bavila
prvý...vyše dvoch rokov som sa snažila zabudnúť a spomienka na neho pokazila všetky doterajšie vzťahy, čiže ho neznášam a ignorujem, potom bolo 5 úletov, s niektorými som kamoška, s niektorými sa ignorujem, a posledný vzťah...on bol kkt a je mi z neho zle, čiže nič....a teraz dúfam, že mi to konečne vyjde a budem šťastná
Komplikované .. Ja ho ignorujem a on mi niekedy napíše, že či s ním nejdem von. Niekedy idem, niekedy nie. Potom sa dlhšie nevidíme, ale ked sa vidíme, je to najprv rozpačité a potom také .. prirodzené, nenútené Je to divné, ked to takto napíšem
najprv uplne vpohodičke sme vychadzali nasiel si babu a vzdy ked bol nahodou snou nablizku myslel si zee fest mi robi nervy stym a vsetko robil mi zle proste protivny! a jeziiss! este aj dneska po roku dobrezenie ho stretnem vmeste.. ale aj tak mam nanho taky nazor zee.. D
Je to rôzne, ale tak napríklad dve sa so mnou úplne odmietajú stýkať, aj si ma vymazali zo všetkých sociálnych sietí a podobne, s jednou vychádzam v pohode ale dáko sa nestretávame, s jednou sa občas stretnem náhodou ale moc ju nemusím
Čo sa týka mojej súčasnej priateľky, tej by to podľa mňa nevadilo. Vie, že je to všetko pre mňa proste uzavretá kapitola a že tie vzťahy som ukončil ja Vlastne, napríklad s tou jednou čo nemá problém sa so mnou baviť sa už aj stretla pár krát, aj si pokecali
@2 tak to je smutné, som rád že u nás to tak nie je. (teda dúfam ale nie )
No , u jednéoho som padla na nulu , druhého stále chcem a dobýjam ho a tak stále ho prosím aby mi dal pokoj, lebo chcem zabudnúť .. Takže dosť divná forma, on potrebuje kamošku ako som ja , ja chcem viac..
po určitom čase je všetko pohoda- lahoda bolo by smiešne sa s nimi ani nezdraviť...predsa len, niečo sme si spolu prežili...a v podstate sme sa so žiadnym nerozišli v zlom
sem tam si napišeme, s niektorymi sa raz do roka stretneme, ale len s jedinym byvalym mam fakt super vzťah, chodime celkom často von, popiť, do kina, na plavarku, dokonca sme sa dohodli, že bude darcom spermii, keď mi začnu jedneho dňa tykať biologicke hodiny
@gothicpoethic "S jedným bývalým úplne super, lebo nie sme v kontakte" super vztah a uz som myslel, ze sa nerozosmejem v pokracovani suvetia...ale predsa ty to beries sportovo pocuvaj
@gothicpoethic ked pride zas niekto z koho budes paf a nieco zaskripe, ver mi , ze sa zas budes trapit trapit sa budes stale kvoli niekomu na kom ti zalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a ten, ktorého som milovala najviac - s tým neudržujem kontakt a som rada pokiaľ ho nevidím
Čo sa týka mojej súčasnej priateľky, tej by to podľa mňa nevadilo. Vie, že je to všetko pre mňa proste uzavretá kapitola a že tie vzťahy som ukončil ja Vlastne, napríklad s tou jednou čo nemá problém sa so mnou baviť sa už aj stretla pár krát, aj si pokecali
@2 tak to je smutné, som rád že u nás to tak nie je. (teda dúfam ale nie )
aj ty si emo?