Minule bola v SME taká príloha, Kalendár všedných aj menej všedných mien. A mám v PC zoznam mien, ktoré som odtiaľ vybrala a svojmu dieťaťu by som ich nedala ani náhodou. Vyberiem niektoré z nich
Porfýr, Kunigunda, Teofan, Dúbravka, Školastika, Fortunát, Polykarpa, Moderát, Ariel, Oliva, Babeta, Tekla, Ružica, Axel, Pamfil, Celerín, Konkordia a Krescencia. Ak sa náhodou tak voláte tak mi dajte vedeiť
Edo (lebo tak jebnuto sa volam ja) potom urcite nie Seherezada , Onur a dalsich 1000 lepsie by bolo opytat sa ake meno by sme dali . no dal by som asi neco obycajne Peter , Klaudia atď.
@flyleaf Mariangela .. to meno mi pripomína tú Fantozziho dcéru
ale moje "Naj" sú napríklad: Hviezdoslava, Konštantína, Stanislava, Zlatica,Slávka,Ružena,Nadežda,Mariana,Rebeka,Brigita,Milota (moja chemikárka ),Etela,Zuzana,trošku Júlia,Tatiana,Romana,Eleonóra,Filoména,Bronislava,Beáta,Božena,Jozefína,Jarmila,Zita,Rita,Paula/ -lína,Jaroslava,Žofia,Sidónia,Marta,Štefánia ( aj keď Steffany je pekné) a už mi lezú na nervy Kristína,Nikola a Veronika .. a hooodne dalších..
z chlapčenských bodujú Ignác,Pankrác,Servác a Bonifác,
potom František,Roman,Ctibor,Ernest,Jaroslav,Libor,Gabriel,Zoltán,Manfréd,Kolumbo(!), Vitko,Herold,Koloman,Dušan,Milan trošken, HILDERARD -> toto mám z krížovky, Hyacint, a kamoškine "krásne meno" -> Pavol-Sebastián O.O
Tieto mená by som svojim deťom nedala,.. ale keď niekomu sa môžu páčiť
tych je veeelmi vela ...ale prvé čo ma napadne je KOLOMAN to NIKDY vživote ...ani Žofia ...pankrác servác bonifác či kto to je vlastne ptm valentin rudolf
Hildegarda,Agnesa,Alana,Alojzia,Alžbeta,Amália,Anežka,Antónia,Aurélia,Beáta,Blažena,Božena,Brigita,Cyprián,Dalibor,Demeter,Drahomír,Zoja,Zita ... je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
no určite by som nedal nejaké priblblé z telenovely, zo seriálov alebo zahraničné....a také tie otrepané
A potom strašné ako: Gertrúda, Žofia, Emanuel, Borivoj, Bonifác, ...
Príliž moderné: Scarlett, Elizabeth, Ryan, Kevin, ...
A tie, ktoré mi vyvolávajú spomienky na ľudí, ktorých nemám rada, ale tie radšej nebudem menovať
a nikdy v živote by som nechcela aby sa moje dieťa volalo ako ja, teda ak budem žiť na Slovensku tak to nechcem...
v taliančine znie omnoho krajšie
huuumaaač
Potom tie až príliš typické : Mária, Zuzana, Katarína, Jozefína, Alžbeta, ...
Ale nádherné sú : Ester, Rút, Hugo,...
Určite by som nedala také meno čo sa vyskytuje na každom rohu ako napríklad Katka, Natália, Pavol,Roman, Dušan.
Skôr by som brala niečo originálneho ako napríklad moja kamarátka kt. sa volá Loreta = Lory :alebo jej sestra Kimberley = Kimi) skôr niečo také
Porfýr, Kunigunda, Teofan, Dúbravka, Školastika, Fortunát, Polykarpa, Moderát, Ariel, Oliva, Babeta, Tekla, Ružica, Axel, Pamfil, Celerín, Konkordia a Krescencia. Ak sa náhodou tak voláte tak mi dajte vedeiť
ale moje "Naj" sú napríklad: Hviezdoslava, Konštantína, Stanislava, Zlatica,Slávka,Ružena,Nadežda,Mariana,Rebeka,Brigita,Milota (moja chemikárka ),Etela,Zuzana,trošku Júlia,Tatiana,Romana,Eleonóra,Filoména,Bronislava,Beáta,Božena,Jozefína,Jarmila,Zita,Rita,Paula/ -lína,Jaroslava,Žofia,Sidónia,Marta,Štefánia ( aj keď Steffany je pekné) a už mi lezú na nervy Kristína,Nikola a Veronika .. a hooodne dalších..
z chlapčenských bodujú Ignác,Pankrác,Servác a Bonifác,
potom František,Roman,Ctibor,Ernest,Jaroslav,Libor,Gabriel,Zoltán,Manfréd,Kolumbo(!), Vitko,Herold,Koloman,Dušan,Milan trošken, HILDERARD -> toto mám z krížovky, Hyacint, a kamoškine "krásne meno" -> Pavol-Sebastián O.O
Tieto mená by som svojim deťom nedala,.. ale keď niekomu sa môžu páčiť