@tasha5 jednu som nasiel uz pred piatimi rokmi a som si ju az prilis zidealizoval...keby nezila na druhej strane slovenska uz davno by som nemal tento forever alone problem.
ja by som asi nechcela aby sa moj frajer volal Fero alebo Jožo ... sú to také mená do vtipov najviac sa mi páči Martin, a nie preto, že sa tak volá moj frajer, ale celkovo moje obľúbené meno
@samo24 ja osobne by som urcite 5 mien nedal...take mena maju uz len stare babky...
takze pridam ja
natalia,nikol,alena,lenka-ty si nedal lenku??fuha ..tana,tamara,zdenka,janka ...ty si nedal janku?? fuha .. petra..ani petru si nedal?..chlape kde zijes? sak petka,janka,lenka,tanicka,natka. sak take su najviac vychytene mena
@samo24 nezmestilo sa ti viac, tak potom aky ma vyznam takato anketa? to ti nenapadlo, ze to je totalna blbost? stacilo sa spytat a ludia by ti uz sami napisali ich oblubene mena. a inac ty si hladas priatelku podla mena?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Mne sa páči najviac to, ktoré má moja priateľka.
a natalia tam ani nie je
no ani nikola tam nie je..csss.. alenka asi tiez ne
takze pridam ja
natalia,nikol,alena,lenka-ty si nedal lenku??fuha ..tana,tamara,zdenka,janka ...ty si nedal janku?? fuha .. petra..ani petru si nedal?..chlape kde zijes? sak petka,janka,lenka,tanicka,natka. sak take su najviac vychytene mena
a vierka...ach..toto nemala byt anketa ).D
a akoto, ze zatial nikto nespomenul veroniku?