Všade sú samé diskusie o tom, aké mená sa vám páčia, tak pre zmenu aké meno sa vám absolútne nepáči ? Príp. aké meno by ste svojmu dieťaťu v živote nedali ?
Mnohé... napríklad Uršula, Gertrúda, Valéria, Katarína, Rozália, Matilda a z chlapčenských Honzo, Krištof, Frederik, Medard, Mojmír a ďalšie. Tieto tu som uviedla iba ako príkald
nepáčia sa mi mená napr.Gejza,Bartolomej,Timotej,Cyprián,Izidor,Pankrác, Servác,Bonifác,Žofia,Gertrúda,Brigita,Hortenzia
tie mi napadli iba teraz,takých,čo sa mi nepáčia,je samozrejme oveľa viac,medzi nimi aj moje meno
a ešte ak dávajú slovenskí rodičia svojim deťom americké a neviem aké mená v snahe ich odlíšiť od ich rovesníkov alebo neviem,o čo im ako ide,tie mená sa k slovenským priezviskám väčšinou vôbec nehodia a ja osobne by som sa dosť hanbila za takú divnú kombináciu mena a priezviska
nikdy by som to nespravila svojmu dieťaťu že by som mu dala meno Gertrúda, Gizela, Dezider, Ignác, Sergej, Uršuľa, Cecília, Gejza, Perla, Vasil, Izidor, Filoména... (alebo tiež mám dosť keď som videla ako jedna cigánka u doktorky volala svoje dieťa k sebe a oslovila ho exotickým prefajčeným hrubým hlasom DIEGO asi má rada telenovely keď mu také meno dala chúďaťu...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale napríklad by som nedala synovi meno Adolf alebo Zoltán nikdy... dcére Kunigunda... to sú asi také najhoršie
ale ako vravím, bolo by ich veľa, ktoré sa mi vôbec nepáčia...
Mám sedem tiet a dve sesternice, ktoré sa všetky volajú Margita Š. ...
nepáčia sa mi tie americké mená, ktoré dávajú slovenskí rodičia svojím deťom
okrem toho aj skarlet, tadeáš, tobias....
tie mi napadli iba teraz,takých,čo sa mi nepáčia,je samozrejme oveľa viac,medzi nimi aj moje meno
a ešte ak dávajú slovenskí rodičia svojim deťom americké a neviem aké mená v snahe ich odlíšiť od ich rovesníkov alebo neviem,o čo im ako ide,tie mená sa k slovenským priezviskám väčšinou vôbec nehodia a ja osobne by som sa dosť hanbila za takú divnú kombináciu mena a priezviska
no, nemam nejake meno, ktore by ma nejak extra odpudzovalo..nahodou je to sranda, ked spoznam niekoho, kto ma divne meno
ale nepaci sa mi meno Ivana, Martin, zuzana, Petrana, Jaroslav
ale nieje to nejak extra odpudzujuce, ale take meno by som nedala
a potom tie módne výstrelky
@35 aká chúďatko, ten Diego? veď bol taký potmavší, keď vyrastie, budú si myslieť, že je Španiel, a nie toť z osady