už minimálne 3 dni z celou rodinou a blízkymi a kamarátmi dumáme nad tým, aké meno by mohol dostať moj budúci ryšavý kocúrik, ktorého dostanem na konci tohto týždna.
desaťkorún.. to ma napadlo, lebo som teraz pozrela na desaťkorunáčku, čo som našla... ale tak poprípade aj päťkorún... nič iné ma nenapadá momentálne...
dakujem vam všetkym straaaaaaaašne vela uzasnych napadov tu je najhorucejsie napisem a uz som asi rozhodnuta ... všetko dam vediet... ste super ste uzasny takže dam vediet vitaza
@grietusha lebo s tym potrebujem pomoc a som z toho strašne rozrušená a nadšená že budemmať kocúrika a nemožem sa sústrediť proste som uplne naprašky každu noc nemožem zaspať strašne sa na neho teším a ked sa pokušam vymyslieť mu meno tak mam jakokeby blok nie a nie napadnuť volačo
ked moze byt mydlo, taq preco nie napriklad sprchovy gel??? to je celkom dobre alebo krem na opalovanie, myslim ze taq sa ziadny iny kocur nebude volat
@sweeety to bola len otázka lebo si tak písala že och bože to je nápad, tak som sa opýtala no spomienka hej, ale keďže bude ryšavý, asi by bolo lepšie päťdesiathaliernik tie boli takej farby len by mi asi bolo potom ľúto takého kocúrika aj keď, ako som písala mal by celkom dlhý život pred sebou
aj ja mám ryšavého kocúra- odporúčam volať zviera podla spravania alebo vzhľadu, preto sa ten môj vola kkt ale mala som aj škrečkov ženy boli väčšinou džugina ale mala som aj colomba čo sa podobal na toho herca čo ho hral, alebo zajačica sa volala ňusina a pod.
@radulik7 heh ale beton to je jako ten napoj z becherovky a tonicuu a citronu
ale asfalt tiez beriem ale je to príliš pozemné na mna
@cesidka jj a ked budem chcet privolat ten moj krem na opalovanie si najprv asi jazyk doláámem
@natalinqa tak o už znie lepšie ale pre fretku by to bolo 100krat krajšie ako pre kocurika ozaj a maš fretku? lebo aj ja som pred časom celaaa ale odhovorili mna od toho
@kakofonia TAK TO TU ESTE NEBOLO! wow dobréé si to pridám k horúcim kandidátom
@shoshana noo hej hej.... ale to je tiež pekne dlhéé ono by to chcelo skor niečo kratke a vystižne
@andulili až tak? kkt? tak to neviem ako by sa musel správať tento aby som ho tak pomenovala
aaaa mne sa rata to mattoni inak dobre to znie ja by som dala meno Koxo to je take super vždy som chcela mať psa čo sa tak bude volať ale nikdy mi to nedovolili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Takže si si už sama odpovedala...
važne sa ti to pači? lebo vačšina nebola nadšená a preto váham
zatial:
beton (2) - u mna zatial vitaz
mydlo (2) -keby zlyha beton berem mydlo
desatkorun (1) -- boze to je napad
mattoni (1) - ale to sa mi velmi paci
dancusko (1) -
tesim sa na dalsie napady °°)
Šuchto
Friško
maser
chvostomrd
Alebo čo sme mali bielo-ryšavého kocúrika, tak to bol Riško-Bel alebo Thorsten (to mu sedelo, taký malý Viking zrzavý ako Thor).
Btw, nie že by som nejak bola na Vikingov.
Keď som bola malá som mala kocúra ktorý sa volal Kocúr ale to bolo moc zdĺhavé takže som ho volala Koco také originálne mená Ale mala som aj Xavera
@sweeety čo máš proti desiatim korunám? kedysi to bolo na dve kusovky
inak, keď chceš, aby to meno malo nejak znázorňovať, že je proste tvoj, tak prečo mu ho nevymyslíš sama?
Pre mačky alebo kocúry by sa mali dávať mená kde je nejaké SSss aby na to reagovali dobre som počula.. Osikáč mi tera napadá
Alebo Hrdzáčik, Hrdzo, Hrdzko podľa farby. Rišo je už otrepané.
A ešte moje nápady tak napríklad Zdochlina ale to radšej nie .
Alebo mne sa páči Carroty, Rosso, Rojo, Palazán-- to mám zo slovníkov.
No dobre ja končím a hádam mu vyberieš nejaké pekné.
Mydlo, Beton, ja skapem Mattoni celkom ujde
ma rad alkohol ? ten tvoj kocur? mam na mysli BECHEROVKU
najlepšie Nemo alebo Pejo
alebo JoLO
Dajlík
Kleo
žúžo
Qi
Quinto
Xavi
Mickey
Jamal
Daffyd
Devyn
Degeš
Wilhelmin
Winfred
Alfonz
Werner
ešte ?? fantázíí sa medze nekladú
heh neviem prečo ale nie je to tvoj prípad? ak nie tak meno Vlado by sa ti hodilo páči sa mi
a inak bola by to celkom milá spomienka na koruny
@matias hehe nebud namyslený
@radulik7 heh ale beton to je jako ten napoj z becherovky a tonicuu a citronu
ale asfalt tiez beriem ale je to príliš pozemné na mna
@cesidka jj a ked budem chcet privolat ten moj krem na opalovanie si najprv asi jazyk doláámem
@natalinqa tak o už znie lepšie ale pre fretku by to bolo 100krat krajšie ako pre kocurika ozaj a maš fretku? lebo aj ja som pred časom celaaa ale odhovorili mna od toho
@kakofonia TAK TO TU ESTE NEBOLO! wow dobréé si to pridám k horúcim kandidátom
@shoshana noo hej hej.... ale to je tiež pekne dlhéé ono by to chcelo skor niečo kratke a vystižne
@andulili až tak? kkt? tak to neviem ako by sa musel správať tento aby som ho tak pomenovala
@79 @rossoneri89 nie tam BOLA Bela hlavna postava
@55lienka no veru tvoja inteligencia nema hranic