a vôbec nechápem tieto výkriky "nikdy nechcem ísť do Ameriky." a prečo? niečo vám urobila? alebo si myslíte, že zem, ktorá zaberá takmer polovicu kontinentu, je celá na jedno kopyto a nedá sa tam nič zaujímavé nájsť a vidieť? je mi ľúto toho obmedzeného pohľadu...
najviac ma láka Rwanda, ale mama ma tam nechce pustiť, tak neviem... asi dopadnem tak, že to bude krajina, kam nehorázne chcem ísť a napriek tomu, že mám možnosť, sa tam nikdy nedostanem.
ja nemám takú krajinu, kam by som vyslovene chcela alebo nechcela ísť. vždy som doteraz išla tam, kam mi povedali, že mám ísť. a véééľmi často sa mi aj páčilo
Zimbabwe a podobne rite sveta.. tam by som urcite nesiel. A do Ciny by ma tiez asi nikto nedostal, leda tak pozriet Cinsky mur a hajde do pice, i ked z dokumentov vyzera byt Cina velmi pekna krajina.
mg nechapem tieto kretenske komenti co su mierene na Shelia jednoducho ju tam nic nelaka a botka ... ste jak najaky mali orajovia co musia na svoju vieru pretacat i ostatnych .... boha ,siel by som skoro vsade kde nebude take omezene myslenie jak vase ....
ja tiez velmi nemusim ameriku ale je pravda ze je tam kopec krasnych miest na navstivenie - a teraz ani tak nemyslim mesta ale skor prirodne pamiatky, oni maju fakt krasnu a pestru prirodu a oplatilo by sa niektore veci precestovat a aj niektore mesta ale inak ako krajina sama o sebe fuj
Absolutne ma nelakaju krajiny, kde sa musim mat na pozore pred kadejakou cvargou a davat si bacha na to, co poviem, co si obleciem a ako sa budem spravat, aby som nebodaj neskoncil na 20 rokov v base za urazku panovnika alebo nejakeho nabozenstva.
odhliadnúc od toho, že ma cestovanie neláka, nezaujíma a nemienim ho praktizovať, nechcem ísť do ameriky aj z iného dôvodu. furt by som sa nad nich slovne vyvyšoval a dával im najavo v čom žijú. a to by som nechcel, lebo by som bol u nich hosť. ak by som to náhodou nerobil, aspoň by ma zožieralo nutkanie to robiť.
Najmenej ma laka hawai a australia... niezeby sa nebolo naco pozriet, ale jednoducho ma nepritahuju... a chcel by som navstivit Peru, Cinu, Japonsko, Filipiny, Okinawu a samozrejme zbehnut do Rumunskej casti Transylvanie po Plutonium
Uz nikdy viac by som tam nechcela ist. Ako hlavne mesto celkom pekne, ale to je asi tak vsetko. Nic sa mi tam nepacilo. Ale uznavam, ze som velmi ovplyvnena aj zdravotnymi problemami ktore som tam mala. Coho sa tyka aj to, ze tam maju (okrem nemocnice) jedneho doktora, ktory sa k vam dostane az za niekolko hodin a este sa s vami hada ze vam nie je to, co vam v skutocnosti je a pouziva nefunkcny teplomer a odmieta pouzit vas vlastny... Mohla by som pokracovat...
A este diagnoza, ze sa uzdravim za 3 dni, pricom nakoniec som skoncila u nas 3 tyzdne v nemocnici na infuziach ma dorazila asi najviac.
ehm dalej same meduzy, uplne obycajne plaze, proste nicim zaujimavy ostrov...
Ale OK, uznavam ze ma rozcarovala najma osobna skusenost. to vsak nic nemeni na veci, ze by som tam uz v zivote dobrovolne nesla.
@Ayreen z dokumentov viem, ze je to krasna krajina, len mi vadi ten kapitalisticky komunizmus ktory tam je.
Na druhej strane Afriky sa sice mas dovod bat, ale ani nie tak koli chorobam ako koli vysokej kriminalite. Ale taka Juzna Afrika je krasna a isiel by som tam znova kedykolvek aj napriek tomu, ze to tam uz ide dolu ritou. Ta priroda je tam uzasna.
tak dufam, ze sa nedostanem do iraku alebo afganistanu ... taktiez by sa mi velmi nechcelo zasa ist do ciernej hory... bola som tam toho roku na dovolenke, ale uz sa tam neplanujem vratit... ako, priroda tam je nadherna, ale inac, nic moc... nelaka ma
aj ja som mal o Amerike dost negativnu mienku, ale bol som tam, a bolo super. Zazitok na cely zivot. Akoze neviem, ci by som tam chcel zit, ale naozaj sa mi tam velmi pacilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a vôbec nechápem tieto výkriky "nikdy nechcem ísť do Ameriky." a prečo? niečo vám urobila? alebo si myslíte, že zem, ktorá zaberá takmer polovicu kontinentu, je celá na jedno kopyto a nedá sa tam nič zaujímavé nájsť a vidieť? je mi ľúto toho obmedzeného pohľadu...
najviac ma láka Rwanda, ale mama ma tam nechce pustiť, tak neviem... asi dopadnem tak, že to bude krajina, kam nehorázne chcem ísť a napriek tomu, že mám možnosť, sa tam nikdy nedostanem.
čo má Poľsko spoločné s ďalšími vymenovanými krajinami?
NIČ? Vôbec nič? Nie obmedzená, povedal by som že asi o Amerike nevieš nič. Tak. Na každej krajine je niečo...
a absolútne ma neláka celá Afrika ako kontinent, nik by ma tam nedostal, hlavne kvôli chorobám...bála by som sa tam.
Zato Amerika...tam by som šla asi najradšej
netaha ma ani cina a japonsko
chcem ist v blizkej buducnosti do polska pripadne ruska a urcite raz pozret kanadu ( kanadu z prirodneho hladiska kopce, lesy, rieky )
ale do (sub)tropických krajín by ste ma v lete nedostali... možno tak v zime, pozrieť tie pamiatky
A neťahá ma to do Iraku, Iránu a tak. Ešte zatiaľ.
Uz nikdy viac by som tam nechcela ist. Ako hlavne mesto celkom pekne, ale to je asi tak vsetko. Nic sa mi tam nepacilo. Ale uznavam, ze som velmi ovplyvnena aj zdravotnymi problemami ktore som tam mala. Coho sa tyka aj to, ze tam maju (okrem nemocnice) jedneho doktora, ktory sa k vam dostane az za niekolko hodin a este sa s vami hada ze vam nie je to, co vam v skutocnosti je a pouziva nefunkcny teplomer a odmieta pouzit vas vlastny... Mohla by som pokracovat...
A este diagnoza, ze sa uzdravim za 3 dni, pricom nakoniec som skoncila u nas 3 tyzdne v nemocnici na infuziach ma dorazila asi najviac.
ehm dalej same meduzy, uplne obycajne plaze, proste nicim zaujimavy ostrov...
Ale OK, uznavam ze ma rozcarovala najma osobna skusenost. to vsak nic nemeni na veci, ze by som tam uz v zivote dobrovolne nesla.
Na druhej strane Afriky sa sice mas dovod bat, ale ani nie tak koli chorobam ako koli vysokej kriminalite. Ale taka Juzna Afrika je krasna a isiel by som tam znova kedykolvek aj napriek tomu, ze to tam uz ide dolu ritou. Ta priroda je tam uzasna.
no a nejak extra uzacne ma netaha ani cina a japonsko.ale keby tam mam moznost ist tak by som sla...ale je to ozaj na konci zoznamu.
K teme: tunis...