Starý Nightwish, Rammstein, Slipknot, Korn, Metallica a potom také veci od rôznych interpretov, ktoré mi pustí môj muž a ani bohovi si nikdy nezapamätám, kto to je
Najviac však fičím na XIII.století, Coal chamber, The sisters of mercy...
As I Lay Dying, Bullet For My Valentine, Burzum, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Death, Deicide, Dying Fetus, Exodus, Helloween, Children Of Bodom, Chimaira, Immortal, In Flames, Judas Priest, Killswitch Engage, Kreator, Machine Head, Massacra, Mayhem, Medeia, Megadeth, Metallica, Morbid Angel, Nile, Obituary, Sepultura, Six Feet Under, Slayer, Sodom, Soulfly, System Of A Down, The Black Dahlia Murder, Trivium, Violence, Within Temptation. A možno aj viacej by sa našlo
Dobrý výber hudby a textov spolčili aj napr. Avantasia, či Edguy, čiže Tobias Sammeth ... na zahodenie nie sú ani Amberian Dawn, Creed, Stratovarius (old), Manowar a stará dobrá klasika Helloween, Iron, či Hammerfall...
@mezomus pekny vyber snad si ich videl aj nazivo parway bol v ba (randal club) a bmth hraval uz par x u susedov v rakusku ja som ich konkretne videl na nova rocku btw moje momentalne best of the best:
arkona,viter, ancestral volkves,gris,hromovlad, eluveitie, summoning, ensiferum, elffor, FINNTROLL, mayhem, gorgoroth, behemoth... nenavidim deti ktore udajne metal nenavidia ale pocuvaju metaliku, bullet.., a podobne... len tak dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
zdieľam názor, že je skoro nemožné nájsť niečo krajšie než sú balady od sonaty...
Najviac však fičím na XIII.století, Coal chamber, The sisters of mercy...
B - Battlelore, Bullet For My Valentine, Bathory (legenda, treba pocut)
C - Crematory, Claim The Throne
D - Doomsword
E - Ensiferum, Eluvietie, Enslaved, Equilibrium, Eternal Tears of Sorrow
F - Folkodia(vynikajuci folk metal)
G - Gjallarhorn
H - HROMOVLAD(domaca kvalita), Hellveto (orchestral pagan black metal.. klobuk dole)
I - Insomnium(musis pocut)
K - Kalmah, Kiuas(prve albumy su dobre, posledny slaby)
L - prvy album Linkin Park je dobry, ostatne uz idu do rapu a popu(hnus)
M - Moonspell, MOONSORROW(toto sa jednoducho neda nemat rad)
N - Noumena
O - Opeth
P - Pantheist (taky pomalsi funeral doom, no odporucam)
R - Runic
S - Sabaton (konecne nejaky power metal), Septic Flesh (orchestralny death metal), Spectral (ale nemecky!), Stormwarrior
T - Trail Of Tears, Turisas
W - Woden(francuzsky viking metal), Wulfgar
Dobrý výber hudby a textov spolčili aj napr. Avantasia, či Edguy, čiže Tobias Sammeth ... na zahodenie nie sú ani Amberian Dawn, Creed, Stratovarius (old), Manowar a stará dobrá klasika Helloween, Iron, či Hammerfall...
toto je riadna pecka, moderný metal ako remeň!
ja z týchto moderných kapiel žerem celkom úspešne
a
ale od bmth poznám 2,5 pesničky...