kdekolvek, kde je ticho, zelen, nejaky potok a som tam sam. nemusi to byt ani nutne niekde mimo mesta. staci mi, ked si sadnem na lavicku k toryse a sedim
vzdy to boli velke mesta a ich centra, plne namestia atd.
v poslednej dobe hrooozne rada chodim do prirody, parkov, lesa, k jazeram a inej vode, na lodicky a pozerat sa na zvieratka a taak
opustené budovy! také tie pivničné útulné priestory, príroda celkovo. koľajnice, miesta ktoré málokedy postrehnú po ľudskom chodidle, dlhý bulvár ulice, tunely a celkovo priestory dlho sa ťahujúce perspektívou (v obchode pomedzi regáli a tak, knižnice), hrady a zámky
najlepšie teda dlhý skľučujúci úzky komplex opustených budov, plný všakovakých vecí a harabúrd
Hlavne utulne a s nejakou velmi posobivou atmosferou. Strasne by som chcela mat balkon alebo terasku na najvyssom poschodi baraku v strvti s historickymi budovami. A k tomu letny podvecer.
Potom su mi sympaticke podkrovne izby. Polia za dedinou. Zvlnene luky. Hory. Lesne potocky a lavky cez ne. Lesne chodnicky. Klukate cesty. Uzke ulicky medzi starsimi budovami.
veľmi rada cestujem a objavujem nepoznané zákutia...milujem historické mestá, nemusia to byť len významné pamiatky, rada sa len tak túlam úzkymi uličkami a objavujem skrytú krásu Ale mám aj dosť dobrodružnú povahu, zákazy mi niekedy nič nehovoria ...... Raz som sa tiež "nabúrala" do internátov Oxfordu Ale to bolo omylom
a inak ked cestujem autom (vpredu a nie je mi zle a nie som ani unavený, nie je mi chladno, horúco ani nič - prosto ideál podmienky vtedy to milujem, ešte keď prechádzame lesom, prírodou celkovo - úžasný pocit. Alebo keď len tak sám sedím v deke v aute, zatiaľ čo je vonku dlhá a silná búrka
Historické centrá miest, nábrežia/prístavy, vilové štvrte a lesy.
V posledné dni si dávam dve hodinky denne urban exploration Chodím sa prejsť od privátu náhodným smerom a modlím sa, nech sa dokážem vrátiť, ale už som v takom 5 km okolí našla kopu skvelých miest a rôznych prostredí
Jednoznačne opustené budovy všetkého druhu (nemocnice, industriálne budovy, vojenské objekty, kaštiele, školy a veľa ďalších). Akurát včera som bola od rána do večera na cestách, kde som napríklad zavítala na takúto krásnu terasu v jednom, ešte krajšom, opustenom kaštieli
Ak by to niekoho zaujímalo na FB nájdete moje foto pod názvom >>>The Valkyrie Urban Exploration
tak urcite priroda , nejake velkolepe budovy ci uz starodavne pamiatky alebo moderne budovy a potom uplny opak stare rozpadnute schatrale spinave stokarske budovy to milujem
@oiquell Ja nehovorim ze vazim 80, to ti opakujem lebo akoby si tomu nepochopil... mozno vazim 120 mozno 10...
a po druhe, nezalezi len na vahe ale aj na tom ako si na tom v % svalov a tukov...
A podobne...
Na boxe je jeden asi 8 rocny chlapec co moze vazit asi 30 kg a tak prijebava zeby si sa divli by aj teba zlozil...
Ten ked bude mat 80 bude trhac hlav a ked bude mat 120 tak bude trhac tankov...
@rayennn ťažko kamarát, v boxe dosť zaváži hmotnosť ktorú skúsený boxer vie vkladať do svojich úderov. a keď uvidím tvoju foto, uverím že si trhač hláv. dovtedy pre mňa a vlastne pre celý birdz budeš len 15 ročný zakomplexovaný turbokokot.
@oiquell Nemám dôvod ti ukazovať moju foto...
Som trhač hláv, viem to ja, vie to každý v reále, a ty ani tvoja tehotná kurva ani nikdo ma nezaujímaju, aj tak vies ty aj celý birdzi že je to pravda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a @0 ak je otázka, kam rada chodím, tak do prírody, do lesa, k jazerám... kamkoľvek, kde je pekne
v poslednej dobe hrooozne rada chodim do prirody, parkov, lesa, k jazeram a inej vode, na lodicky a pozerat sa na zvieratka a taak
najlepšie teda dlhý skľučujúci úzky komplex opustených budov, plný všakovakých vecí a harabúrd
Potom su mi sympaticke podkrovne izby. Polia za dedinou. Zvlnene luky. Hory. Lesne potocky a lavky cez ne. Lesne chodnicky. Klukate cesty. Uzke ulicky medzi starsimi budovami.
je tam neuveritelne ticho a klud. Leziac na lehatku pozeram
cez dolinu na lesy. Poobedne kupanie v jazere. A tak
A tiez citim pokoj na cintorinoch. Ta atmosfera ma unasa...
:3
V posledné dni si dávam dve hodinky denne urban exploration Chodím sa prejsť od privátu náhodným smerom a modlím sa, nech sa dokážem vrátiť, ale už som v takom 5 km okolí našla kopu skvelých miest a rôznych prostredí
Ak by to niekoho zaujímalo na FB nájdete moje foto pod názvom >>>The Valkyrie Urban Exploration
MOzno mám viac, mozno menej, mozno 81,1 alebo 80,9...
a po druhe, nezalezi len na vahe ale aj na tom ako si na tom v % svalov a tukov...
A podobne...
Na boxe je jeden asi 8 rocny chlapec co moze vazit asi 30 kg a tak prijebava zeby si sa divli by aj teba zlozil...
Ten ked bude mat 80 bude trhac hlav a ked bude mat 120 tak bude trhac tankov...
ťažko kamarát, v boxe dosť zaváži hmotnosť ktorú skúsený boxer vie vkladať do svojich úderov. a keď uvidím tvoju foto, uverím že si trhač hláv. dovtedy pre mňa a vlastne pre celý birdz budeš len 15 ročný zakomplexovaný turbokokot.
Som trhač hláv, viem to ja, vie to každý v reále, a ty ani tvoja tehotná kurva ani nikdo ma nezaujímaju, aj tak vies ty aj celý birdzi že je to pravda...