Určite do austrálie tá krajina ma fascinuje...uplne cool...na nejakej časti ostrova je sucho a na opačnej sú pralesy či čo to ...Austrália...tam by som šla
neobmedzene?tak to by som bola za 3 min zbalena a o dalsie 2 by som uz sedela v sukromnom triskaci na Novy Zeland a potom by som odtial rovno taku cestu okolo sveta chcela absolvovat...ale tak no snivajte s nami aj s ponozkami
finsko - helsinki, studeny sever australia - velkomesta, brazilia - karneval v riu, nyc, la, san francisco, kuba, havai, antarktida, londyn, pariz moskva a to asi vsetko
amazanoske pralesy a africke safari... takisto australiu, ale nie mesta, ale zapadnu cast a na vychode len tie koralove utesy a ist pozriet zraloky a vlastne vsade kde su nejake podobne stvorenia
ja niekde kde je teploooooooooooo..nie ako tu...fuj...niekde kde je voda..vela vody...a piesok..a slnko=P...a party do noci...aebo by mi stacilo ist len von ale byt s clovekom na ktorom mi zalezi a s ktorym mi je dobre...
už som to viac krát písala...
ale tak Miami,Buenos Aires,Bogota,New York,Los Angeles,Sydney,Toronto,RIO DE JANEIRO,Seychely,a momentálne neviem,ale mám neobmedzené možnosti
dlhy trip po France, Galapagy, Britania, Spanielsko, Grecko a nejaka africka krajina USA ma nelaka, latinska amerika tiez velmi nie, azia tiez nie, mozno by som este Novy Zeland
Prezrieť nejaké polazabudnuté dediny v Južnej Amerike. Prejsť sa ulicami San Francisca. Spoznať krásu Hawaia. Mojim snom je odjakživa Sydney. No najradšej by som v kuse cestoval po svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale vsetko by to stalo za nic keby tam mam ist sam.to je o nicom
Do Normandie by som sa rad kukol
ale tak Miami,Buenos Aires,Bogota,New York,Los Angeles,Sydney,Toronto,RIO DE JANEIRO,Seychely,a momentálne neviem,ale mám neobmedzené možnosti