kokos tak podla mna to bude pecka uz ked to rozhodli ze prave na sr to ma byt som si dohadovala le ako s listkami na zapasy neskutocne sa tesim..ale podla mna to bude teraz zas o inom pochybujem ze teras si gaborik handzus halak..ze si nechaju ujst to ze to bude na sr cize sa tam stretnu zas stare hviezdy a tohto rocny nasi zaciatocnici by tam mali niektori chybat..neviem..je to na hanlonovi ale moc sa tesim
Ani jedno parkovacie miesto ani v Bratislave, ani v Košiciach, autá budú po chodníkoch, vraj sa kompetentní spoliehajú na hromadnú dopravu, malá kapacita štadionov, 2000 miest ide len novinárom, hodnostárom a buržoázii, neuveriteľne katastrofálny stav okolia štadionu v Košiciach, dezolátne hlavné žel. stanice plné bezdomovcov a moču v oboch mestách...a tak by som mohol ešte pokračovať.
@pernik no to parkovanie bude fakt zaujimave ale aj ked je v steelke vypredane tak vzdy je kde zaparkovat aj ked je trochu dalej od stadiona.V KE je vo vseobecnosti hrozna situacia co sa tyka parkovania...mali by ste s tym nieco robit ked bol AS Rim v KE tak bolo zaplnene cele okolie okolo lokomotivy az po schusterov dom... chybaju vam parkoviska.
urcite bude zaplava rusov svedov rakusanov.. mozno aj kanada a usa. pre nich je to asi tiez zazitok ze MS su v takej malej krajine, rovnako ako pre nas. ktovie co ocakavaju a ci vobec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj tak..som zvedava jak to cele bude..