že neprišiel vôbec,alebo nezastavil lebo bol plný....ale najhoršie bolo keď prišla stará hrkalka,ktorá skapala v prejtej,šofér nas poslal že mame isť peši alebo počkať dalsiu hodinu na dalsi spoj...niektorý ostali ale my sme šli bolo to asi 2,5-3 km do školy ale po 500 metroch ten debil naštartoval a nám iba zakýval a pritom sme mali kúpený poctivo lístok až do školy....
hmm neviem, nie velke..ale stalo sa mi, ze ked sme isli s priatelov z festivalu, tak v cechach nas nechal autobus,lebo bol plny.. a soferi ignoranti nam pred nosom zavreli dvere..
to som isla vecer o 17.00 domov zo skoly..a totalne unavena..este aj prsalo a bus meskal asi tak 50 min kvoli nejakej havarii..skoro ma porazilo na tej zastavke
nieeee ..hodinu a pol abo dve hh to bolo v zim enesli busy bo bola havaria a tak potom nas jeden zobral a to trvala cesta s busom hodinu a pol domov kokos
Tesne pred vianočnými prázdninami, strašne meškal. Myslela som, že tam porodím od zimy. Bol tam vtedy aj @ctrl a jedna kamarátka mu vtedy povedala, že má oči modré jak horské bystrinky. Velice dobre si to pamätám.
niekolko krat sa mi stalo ze bus nesiel a isiel potom az dalsi (MHD)
a tento rok sa mi postastilo ze ked sme isli na dovolenku tak bus meskal asi 2 hodiny a to nam ani nic nepovedali ale niekomu z ludi co tam cakali zavoliali. A potom ked sme boli na dovolenke tak sme isli na zájazd ci co a tam sme asi hodinu cakali na autobus pretoze ten sprosty talian sa rozpraval vraj s policajtami ktory ho zastavili hodinu. A to je dovod preco tou cestovkou uz nikdy nepojdem.
Bratislavska MHD. Stojim na zastavke asi hodinu a nic nechodi. Aj mi prislo divne, ze som tam bol sam, ale stale som vytrvalo cakal. Potom mi to nedalo, precital som si oznamy, ktore su hned vedla cestovneho poriadku a pochopil som. Ten autobus uz tou trasou proste nejazdil.
Takze to v podstate ani nebolo meskanie, len vlastna hlupost
hodinu som cakala na zastavke v zime pri -15°C od pol 7do pol 8 .. zastavku nakoniec zrusili som sa dozvedela... inak autobusom nechodim, neznasam ich a zrejme ani oni mna
Najdlhsie meskanie som zazil pred niekolkymi rokmi ked niekolko busov MHD za sebou neslo... a tomu co nakoniec cca po pol hodine dosiel skapinal motor kazdych 10 sekund a nakoniec otvoril dvere a seci museli vystupit
raz som bola s celou triedou vo viedni a strašne lialo, nemali sme sa kam schovat, väčšina nemala dáždniky a autobus meškal presne 45 minút .. ale väčšine to vôbec nevadilo lebo boli totálne spitý...
Boh ho vie za tých 21 rokov života, ale jedno si pamätám ešte keď som chodil na strednú, tak ja som meškal cca 5 minút a ten vodič autobusu ma čakal na zastávke.
som počul v správach že niekde na Spiši meškal autous 3 hodiny a šofér hovoril že predpokladá že bude ešte dalšie 2 hodiny meškať, lebo tam bola nehoda. bolo to v spravach na JOJke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a tento rok sa mi postastilo ze ked sme isli na dovolenku tak bus meskal asi 2 hodiny a to nam ani nic nepovedali ale niekomu z ludi co tam cakali zavoliali. A potom ked sme boli na dovolenke tak sme isli na zájazd ci co a tam sme asi hodinu cakali na autobus pretoze ten sprosty talian sa rozpraval vraj s policajtami ktory ho zastavili hodinu. A to je dovod preco tou cestovkou uz nikdy nepojdem.
Takze to v podstate ani nebolo meskanie, len vlastna hlupost
(hmm ...trochu odveci jak viem )