nič vážne čo by som si nejak extra pamätala , trestali ma zriedkavo pretože som bola poslušná ale bolo napr že som musela kľačať v rohu a mama sa stále smiala že vždy ked ma prišla skontrolovať tak som mala okolo seba viac hračiek
no nebudem zachadzat do detailov,este by ste poslali socialku :/..
alee raz taky opodstatneny vyprask som dostal...v 4.triede na zs som utekol zo skoly bo som nevedel basnicku :d :d a potom sa na to prislo ked bolo rodicovske a foter ma riadne s remenom vyprasil..som sa hanbil prezliekat na telesnu..
no a potom este take mensie bitky na zapasoch.. ale to je v ramci srandy
ja raz keď som bola na oslave, tak som stála za oslávencom, taký statný chlapík, očividne o tom nevedel, tak sa priateľsky rozmáchol a "Vás tu všetkých srdečne vítam..." a takú mi priťal že som si sadla na zem bez toho aby som o tom vedela
a ešte si pamätám, že mi niekto vybil zub, ale to presne neviem kto už...ale bol to dospelý...a inak ako za trest nie...ja som za trest nemohla pozerať telku atď.
s hadicou na zadok. akoze ma to fakt bolelo. to ako dieta. no a vacsi? 7 rokov som robil box 2 roky craw maha a 2 roky thajsky box. takze tam cokolvek. ale to neberiem ako vyprask ale ako sport
Ja dneska s prakerom po holej 30 a cez den ezte asi zo pet po zadku za odvravanie a za klamstvo a za utek z domu, inak ked dostanem petku tak dostanem s varechou na zadok,ked som drza alebo ked nieco rozbijem pohar alebo ked nspocuvnem a neurobim to co mam tak mi mama s rukou vycvachta zadok tak 5-10 ran. A od babky tak isto sa mi ujde aj s remenom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alee raz taky opodstatneny vyprask som dostal...v 4.triede na zs som utekol zo skoly bo som nevedel basnicku :d :d a potom sa na to prislo ked bolo rodicovske a foter ma riadne s remenom vyprasil..som sa hanbil prezliekat na telesnu..
no a potom este take mensie bitky na zapasoch.. ale to je v ramci srandy
odvtedy som dostávala len preventívne po papuli.
Ja som z toho vyrástla a ona nie....
@unspoken to čo?
a ešte si pamätám, že mi niekto vybil zub, ale to presne neviem kto už...ale bol to dospelý...a inak ako za trest nie...ja som za trest nemohla pozerať telku atď.
myslim, ze vychovavat sa da aj inak a kto si dokazuje autoritu bitkou je... primitiv -.-