musim sa priznat ze maloco ma pre mna velku chut exotiky. jedavam pravidelne morske potvory, sushi, indicku, mexicku, bangladessku kuchynu, cinsku aj thaisku.... jedavam aj divinu aj slimaky... co ja viem. zraloka som tiez jedla. ale raz chcem ochutnat kobylky, to ma pre mna prichut exotiky!
@monicqa15» adam.cas.sk/clanky/8005/jed... neni to ten clanok ktory som cital ale podobny..ale tam to jeden nechal stat dvadsat rokov ci kolko a nerozlozilo sa to..sama chemia a blbosti su v tom..ze to ti ani potkan nezozerie..a a ziadny tvor na zemi neni tak hlupy zeby to jedol, jedine clovek to si pamatam z toho clanku
@monicqa15 neviem, mne to je jedno ja zo nezerem... ale cital som o takom jedle vela clankov..ono co sa tyka EU tak mas jake take normy na vyrobu jedla ale v USA sa do jedal pridava aj nejaky pripravok alebo jak to nazvat co sa pouziva aj na vyrobu podrazky na topankach.. no neviem
ja skor preferujem exotickejsie kombinacie z domacej kuchyne, takze vcelku rada papam chlieb s nutelou a kyslymi uhorkami, alebo pripadne sisky so zavaranym hraskom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
v USA to volajú Filet Mignon, neviem ako je to u nás v preklade, ale proste nejaký úplne jemný teľací steak ach
a potom ešte mäso z jeleňa bolo pre mňa osobne celkom exotické
ale nic extra, mozno to bolo tym ze spiti ludia ho varili
a potom žraločie mäso, úplne geniálne, ale zaujímavé že na začiatku vôbec nie pikantné, a čím viac ho človek zjedol tým štipľavejšie bolo.
ano je to vela chemie to jedlo, ale zeby tak dlho vydrzalo v rovnakom stave mi pride prehnane.
najskor su za tym "dobraci" z konkurencnej prevadzky
inak najexotickejšie? ... u mňa to je žiaľ asi iba pizza