Neviem či to bolo zrovna rande, ale tak raňajky na pezinskej babe na pni, potom precházka po červenom kameni, obed v motorkárskej reštike, ktorá akurát robila grilovanie a večer v zabublinkovanej vani so šampanským a jahodamy.
Keď sme si dali dvojité rande s kamarátmiii, najedli sme sa v čínskej reštaurácii, potom sme išli na kávu a do kina na Hobbita a v noci po filme pekne v posteli
v Tatrách a trvalo 1 týždeň :p veľmi fajn bolo pekný hotel, pekné túry a hlavne láska so mnou... nabudúci rok by som chcel vyskúšať takto aj Ženevu na také 3-4 dní.
Druhý rok randím nedá sa to pamatať tak dobre, každý deň bol výnimočný. Ale ten na ktorý nikdy nezabudnem a do dnes nerozumiem prečo to urobil za tých okolností bol deň ked ma pobozkal prvýkrát . Vôbec som nečakala, to sme boli von ako kamaráti blízky, a hop láska
Moje prvé s bývalým... Prišiel po mňa do vedľajšieho mesta, zaviezol ma do jeho rodného mestečka, išli sme na prechádzku, bol taký čistučký sneh, svietilo slnko, púšťal hudbu ktorá môjmu srdcu najbližšia bola a on o tom ani nevedel, chovali sme nejaké ovečky čo boli vo výbehu, šli sme na obľúbené syrové halušky, neskôr v ten deň ma hneď zoznámil s rodičmi, potom sme pozerali dlho dlho filmy, Ameliu z Montmartru /obľúbený/ a potom ma zaviezol domov. Bolo to najlepšieeeee
Moj frajer neni nejak extra romanticky typ, ale prilis mi to nevadi.. Pacilo sa mi ked sme sa boli korculovat a drzal ma za ruku, to bolo taky maly splneny filmovy sen , ale v skutocnosti je uplne jedno ci prelezime cely den pri filmoch alebo sa prechadzame pri rieke, vsetky rande su specialne a super
pre mňa je vždy romantické ked... sa na mňa pozerá tými svojimi nádhernými očami,ked sa usmieva,ked viem na čo myslí,čo chce,čo si želá,ked cítim tú blízkosť,ked zaspávame a drží ma za ruku.. to je pre mňa najviac na svete..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A este bolo pekne na jazierku na korculiach. celkovo na tom bola krasna este ta nevinnost.
za tých okolností to bolo úplne dokonalé
len taká prechádzka k Hronu...
a ták..
bolo super, keď bolo super...