Aké najväčšie dobrodružstvo ste vo svojom živote zažili?
Dobrý večer,
Myslím si, že otázka je jasná. Chcem len vedieť, že či existujú aj ľudia, ktorí majú dobrodružný život a nežijú, tak stereotypne, ako ja. Viete, píšem jednu poviedku a chcela by som sa nejakou situáciou inšpirovať, aby to bolo autentick
keď som šla s @mimkapd z Prievidze do michaloviec iba s peniazmi na cestu tam,bez kreditu , bez jedla za kamošom prekvapiť ho a nevedeli sme kde byva a zistili sme že nieje doma, tak sme celý víkend boli u nejakeho sociopata z pokecu O__o
ked ma pred tyzdnom zasypalo pred domom,ked som si robila bunker,nikto o mne nevedel.nakoniec ma nasi tahali za nohy,samozrejme v publiku suseda...a potom tie hlasky brata:naco by si chodila na kopec?ty by si zomrela pred domom a nik by o tom nevedel
a neviem ci je to dobrodruzstvo,ale ked ja trubka som si namiesto listku najskor kupila hotdog,potom som samozrejme nestihala kupit listok,tak som sla na cierno a v elektricke bol revizor...dosiel ku mne a ja uplne vydesena,nepovedala som ani makke f,a ked si pytal listok,tak som mu podavala hotdog.mi to este raz zopakoval,potom este aj po anglicky,ale ja ako obarena,stale ten hotdog...vsetci na mna cumeli...potom revizor len kyvol rukou a odisiel...na najblizsej zastavke som vystupila
najväčšie asi keď som bola mesiac na dovolenke c Chorvátsku keď som mala 15 bola som v tíme zelených to znamenalo voľnosť úživala som si to tam ako nik neskutočné diskotéky na lodiach, krásny hnedí chorváti plno alkoholu super banda neskutočná jazda na motokárach ale najlepšie bolo ked nás naháňali chorvátski fízli ja som ušla s cudzimými mladými chorvátskimi mužmi *: úžasntne tam bolo najkrajší mesiac v mojom živote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prestopovanie polky Európy?
6 týždňov života mimo akýchkoľvek konvencií spoločnosti bez podnájmu a iných povinností?
...čo ja viem?
nudný život, neviem si vybrať