Ja si iba upravujem, nepaci sa mi zvyraznene obocie. Riasy si davam napustit a kozmeticka ma stale nahovara, ze nech si dam aj obocie hnedou, ze sa mi to bude hodit k vlasom, ale pride mi to zbytocne.
@azizi no, tak nejako to vidím. Ja neviem prečo, ale ženy si vytrhajú kompletne celú líniu smeru obočia a nakreslia líniu inú. Ako keby bola krajšia alebo čo. Nie, nie je podľa mňa krajšia. A dokonca si vytrhajú celé obočie a buď si ho nakreslia, ako ...veľmi divne to vyzerá, alebo si ho odpálkujú nejak laserom a dajú si obočie tetovať. Ani jedno neuznávam. Ale to, že sa to nepáči mne, neznamená, že sa to nebude páčiť iným ľuďom.
@majmarad Ty jo, mna fascinuje, ze co ludia (hlavne zeny) vsetko nevymyslia. Raz ked som bola u kozmeticky, tak jedna pani si tam davala vytetovat linky na viecka.
@azizi aspoň si nemusí každé ráno dávať tie linky a pokiaľ viem tak to po pár rokoch aj tak zmizne, takže ak ti to dobre natetuje kozmetička tak je to celkom výhodné
@azizi ja teda make up fakt málokedy používam, ale myslím si že to pekne zvýrazňuje oči a ak by som používala make up pravidelne tak by som rozhodne považovala aj nad pernamentnou linkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neoblubujem “centrofixkove” obocie, ale casto je tazke najst normalny produkt na upravu obocia