@etela vam jebe, sak to je " en ten ty-ky dva spen-dli-ky, vy-le-te-li z eletriky.. " a vlastne dopici toto asi bude trosku narecovejsia verzia, nevermind.. xD
@etela strasne ich kruti po dazdi, im hlavy opeka, za vlasy ich taha, selico im robi, len dobre nie.. a nemozu ist nikam, musia stat na tom dazdi vyjebanom..lebo dalsia ELINA ide o pol hodinu a satan to nevzdava
ako napr aj: Opakovací papagaj , dobre sa mi napapaj a ked budes velky strc sa do kapusty a z kapusty na cestu tam si hladaj nevestu . Nevesta tam nebola, stary kopol do stola, stara mu to vratila, podpresnku stratila
@n0w lebo to je podobna tematika jak to ze maka na zastavkach na smeny...Satan Went To Sauna od Saatanan Marionetit je to....akurat problem je ze ten zid na googli to video nastavil na sukromne tak to treba niekde inde vygooglit :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a z tej pi.i von
kto dobehne posledný
ide z kola von
@farfala to bola skorej len neslušná básnička
ako napr aj: Opakovací papagaj , dobre sa mi napapaj a ked budes velky strc sa do kapusty a z kapusty na cestu tam si hladaj nevestu . Nevesta tam nebola, stary kopol do stola, stara mu to vratila, podpresnku stratila
@etela rofl som zvedavy, echt
en ten tina prdla si svina vojaci si mysleli ze to bola mina,a mina to nebola bola to en ten tiiina
Na koho to slovo padne, ten musí ísť preč!
... ...
Eden beden cicka hrebeň cikula škrabka hovno babka, von!
pod zelenú jahodu.
Krava ručí pod dubom,
zhovára sa s holubom.
A ty milá holubienka,
vystúp von!
Urobil tam kaki-kak.
Na koho to slovo padne,
ten to musi spapinkat.
A este spendlicky s certom.
A -eniky beniky- a -aka fuka, funda luka- poznam od rodicov.