Miša..to ma vie vytočiť. Predstavujem sa zásadne ako Miška, na toto oslovenie som zvyknutá a toto jediné aj akceptujem, preto nevidím dôvod, prečo by ma mal niekto volať Miša.
budem tu asi zatial jediny, ale nevadi mi ziadne oslovenie odvodene od mojho krstneho mena..aj tak ma malokto vola krstnym menom ( btw nie som krsteny )
Aďa... všetko ostatné môže byť ale Aďa je uplne škarede, mam to zafixovane že ma tak volaju doma ked niečo urobim, a potom niektorý starý kamarati ale ked si môžem vybrať ako ma má kto volať tak vždy poviem hocijako ale Aďa nie, a vlastne ani ked niekto hovori že aňďulili grr
Nemám rád keď mi niekto povie Luky.... nieže by mi to prekážalo, ale tak ma oslovovala jedna osoba a keď ma tak niekto osloví hneď si na tú osobu spomeniem...
tak nemam rada ked mi napisu Pavlina,lebo sa pisem Paulina,len proste podaktori nevedia anipo slovensky a nechapu ze v slovenskom kalendari sa pisem s U ,ke dot napsie cech no dobre ale ked slovak,no ach vytaca ma to ,a potom enznasam take ze Pavla,fuj tak hnusne to znie s V a nenavidim ked sa ma niekto pyta ze jak ma prezyvaju ,ze mam dlho meno a jakma ma volat,no tak mam dlhe meno smola,neskracujte mi to
keď mi niekto povie Barbi...ešte naprvom stupni na základke mi to nevadilo, ale teraz to proste nemôžem. A ešte je čudné, keď mi niekto povie Báška, lebo na to nie som zvyknutá, nikto ma tak normálne nevolá. Ale to sa ešte dá zniesť
neznasam ked ma ludia oslovia celym mojim krstnym menom.....niekedy na to ani nereagujem proste neznasam svoje meno strasne sa mi nepaci.....aj ked mi ludia hovoria ze je to v pohode meno no ale ajtak ho nemam rada... a radsej ho ani nenapisem...mam taku skratku z toho mena a to sa celkom da takze ludia ma musia volat len tou skratkou...... a najnovsie co sa mi teraz zapacilo ked mi niekto... povie-mojka...
moja profesroka (ktorú "milujem" nadovšetko) ma oslovuje Ivanka. vtedy vo mne vrie krv. a taktiež Ivka. Ja som Ivana tak nech ma volajú Ivana. Ešte kamošky ma volajú Ivan. A to sa mi tiež páči.
tak po prvé meno martin, maťko, martinko je pr mna to najkrajšie meno momentálne a asi aj ostane... to je podla mna jedno čo sa týka chalanov a toho že nechápem ako nemožete mat radi oslovenie maťo....to je také neutrálne by som povedala....
kedysi mi vadilo alebo ani ma tak nikto neoslovoval že monča..najprv mi to pripadalo divné ale už som si zvykla..(najmä od jednej osoby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
E.V.A.
TRI písmená, je problém si to zapamätať?!
a ludia si este myslia, ze je to zdrobnenina..............je mi na grc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mne je to jedno
A keď ma niekto osloví Soňka, rozväzujem s danou osobou kontakty.
@fernet271 tak tak
a jasne, este neznasam, ked mi hovoria priezviskom
Nás je aj v triede 10 (žiakov) a z toho 3 sme Barbory
kedysi mi vadilo alebo ani ma tak nikto neoslovoval že monča..najprv mi to pripadalo divné ale už som si zvykla..(najmä od jednej osoby
ale čo naozaj neznášam jej mončiči