jablká - klasika .. vždy sú a v poslednej dobe sa mi banány zaľúbili, hlavne teda banánové milkšejky si robím pravidelne, ale kedysi som k nim vôbec nemala nejaký dobrý rilejšnšip
najčastiejšie kupujem banány ale najradšej mám čučoriedky, jahody, maliny broskyne marhule akurát za to nedám 3-4 eurá a vždy len čakám kým je ich sezóna a vyžieram od babky :happy:
najradšej mám a najviac kupujem hrozno a melóny ale kupujem dosť podľa ceny, keby boli tieto dva druhy ovocia ovela drahšie ako nejaké iné ako mám rád, tak si kúpim radšej tie iné.
Musim mat dve rozne ovocia kazdy den, velmi to ovplyvnuje kvalitu mojho zivota Vacsinou je to banan plus nieco, v lete nektarinky a v zime mandarinky najviac.
Do školy si kupujem banány - ale musia byť aspoň trochu zelené, inak nezjem! V lete som si často kupovala maliny, niekedy aj čučoriedky, potom marhule a aj slivky ujdú, niekedy som doprajem aj hrozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak, @1
celkovo ale jediné ovocie, čo si kúpim a zjem sama od seba sú jablká a mandarínky (plechovicový ananás nerátam), takže v závislosti od sezóny
a ešte citróny kupujem, ale tie zas väčšinou nejedávam len tak, bez ničoho
v zime všetko možné - banány, mandarínky, pomaranče, grepy, hurmi, citróny, - toto asi najviac.
keď tak nad tým rozmýšľam - hurmikaki som už dlho nemala - musím si kúpiť
a cerveny melon
Ale mam rada okrem jablk vsetko ovocie velmi
ale marhuľky sú mňamka! :3
á jahody mi tam chýbajú...