Potom sa mi páči aj pitbul (a je aj jeho menšia verzia staford? no tak nejak ), n. ovčiak, husky, salašnícky...
Psa nemám žiadneho, ale kebyže bývam v rodinnom určite by to bola jedna z týcho rás.. nenávidím tie male uštipané čivavy a iné psy kt. slúžia len ako módny doplnok
@2 Bernský salašnícky... Najrkajšie psy na svete..A pre mňa aj shi-tzu...Ale pri bernskom salašníckom som videla aj také škaredšie sfarbenia,napr.hnedá príliš do červena,a tá lysina medzi očami príliš tenká..tak sa mi to nepáči .. ale moja Lea je pre mňa bernský salašnícky pes No.1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
juuj zlaty je
doberman a z týchto možností ešte aj rotvík..
A jedneho mam doma
Ale najradšej mám rodészkeho ridgebacka a greyhounda...lenže to sú velké telivá do dvoj izbového bytu
chceem chceeem
krása ach :"( chcem hafana!
a kopec inych, kludnych povah
Nemecká doga... to je iný rešpekt
Potom sa mi páči aj pitbul (a je aj jeho menšia verzia staford? no tak nejak ), n. ovčiak, husky, salašnícky...
Psa nemám žiadneho, ale kebyže bývam v rodinnom určite by to bola jedna z týcho rás.. nenávidím tie male uštipané čivavy a iné psy kt. slúžia len ako módny doplnok
(chvalim sa - cakam na steniatko
» www.birdz.sk/editovat/fotoal...
shihtzu
Boxer(na obrázku moje Kalisatko )
» www.squeek-rat.info/gallery/main.ph...
Cane Corso
Pitbull
Aaaa bandog
A v podstatne skoro všetky molosoidné plemená...
A este sheltia a borderka...
mops - takeho mam a je zlatucky
a labrador - nahderny podla mna..
a husky este ^_^
Foxterierov mam rad, lebo su uplne odlisne od ostatnych, salene
1.Jazvečík
2.Jazvečík
3.Jazvečík
kto nepoznal jazvečíka, nevie, čo je láska
[/IMG]
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...