Zoznam si píšem do poznámok v mobile, ale väčšinou aj tak nakúpim iné veci ako mám napísané, lebo v obchode dostanem chuť na iné jedlá ako som plánovala robiť
pisem si do svojho chatu v messengeri
bez zoznamu strasne nerada chodim do obchodu, lebo potom kupujem vela sprostosti a nakoniec pridem na to, ze nic poriadne nemam
Prave mi dosiel chlieb. Takze ten. A este potrebujem rastlinne mlieko. Pisem bud do apky alebo si robim fotky veci, ktore mi dosli. Takze moja galeria fotiek obcas vyzera zaujimavo.
Keep notes. Mám tam aj nejaké recepty a iné veci, ktoré potrebujem mať poznačené, ale nenachádza sa na tom zozname nič, lebo čo potrebujem, to si napíšem, ale väčšinou idem podľa letáku do rôznych obchodov. Všade majú v zľave predsa niečo iné.
@15 lol, ja som leták do obchodu nevidela asi 5 rokov asi by ma jeblo chodiť po rôznych ochodoch, vždy nakúpim v jednom všetko a snažím sa ísť na jeden veľký nákup, ktorý vydrží týždeň
Mali sme na chladničke taký blok na to, tam som vždy napísala keď niečo chýbalo, ale už sa minuli papieriky tam tak muž stiahol listonic a používame ten, sme prepojeni, takže keď tam niečo prida jeden, ukáže sa to aj druhému v mobile
nezvyknem bežne robiť zoznam, jedine, že by som potrebovala niečo špeciálne alebo napríklad nakupovať nábytok
ale potraviny a podobné veci si buď pamätám
alebo na niečo zabudnem a miesto toho náhodne kúpim iné veci
čo ale nie je tragédia, zvyčajne bez zabudnutej veci vydržím a kúpim ďalší raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a mam tam momentalne len uhorky lebo som bola na nakupe dnes a vsetko mali okrem mojej oblubenej znacky uhoriek xD
bez zoznamu strasne nerada chodim do obchodu, lebo potom kupujem vela sprostosti a nakoniec pridem na to, ze nic poriadne nemam
AKTUIALNE:
- mlieko
- citrony
- cele cierne korenie
- ryza
(áno, som dôchodkyňa)
ale potraviny a podobné veci si buď pamätám
alebo na niečo zabudnem a miesto toho náhodne kúpim iné veci
čo ale nie je tragédia, zvyčajne bez zabudnutej veci vydržím a kúpim ďalší raz
A potom priebežne posiela správy na IM keď si spomenie na čo zabudla