Ach, sladke časy, keď som aj ja chcela byť psychologom. Vybrala som si ešte menej potrebny odbor a ešte naročnejši. No nič to.
Poradím ti. Potrebuješ náuku o spoločnosti, sledovat seriózne noviny, ak nejaké také existujú, ak chceš prejsť prijímačkami tak dejepis, pretože sú tam otázky z dejepisu, všeobecného prehľadu, logiky a psychológie a ak chceš psychologiu študovať, tak nosku a bio. A ak mas par šupov naviac, nemusis maturovat z ničoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Poradím ti. Potrebuješ náuku o spoločnosti, sledovat seriózne noviny, ak nejaké také existujú, ak chceš prejsť prijímačkami tak dejepis, pretože sú tam otázky z dejepisu, všeobecného prehľadu, logiky a psychológie a ak chceš psychologiu študovať, tak nosku a bio. A ak mas par šupov naviac, nemusis maturovat z ničoho.
ak chcete vidieť ako vyzerá psychológia v praxi, môžete mi vyplniť dotazník k diplomovej práci
Link pre nefacebookovú aplikáciu:
» apps.resource.sk/diploNonFaceboo...
Link na facebookovú aplikáciu sú nasledovné:
» apps.resource.sk/diplo/...
alebo
» apps.facebook.com/126449480808630...
Pre tých, ktorí nevedia o čo ide:
jedná sa o výskum k mojej diplomovej práci na tému: PREČO VOLÍME KOHO VOLÍME?
Výskum sa skladá z troch časí - zisťuje politické postoje a preferencie, morálne usudzovanie a osobnostné charakteristiky.
Výhodou toho, ak venujete Váš čas na jeho vyplneneie je, že
- za prvé budete súčasťou rosiahlej vzorky, pričom pomôžete získať neoceniteľné údaje o preferenciách, správaní a rozmýšľaní slovenských voličov
- za druhé pomôžete posunúť poznanie o našom správaní (nie len) pri voľbách,
- za tretie: môžete sa dozvedieť aj niečo o sebe, na konci dotazníka nájdete vyhodnotenie niektorých vašich výsledkov.
Vypĺňanie zaberie okolo 20 minút, ubezpečujem Vás, že všetky údaje sú prísne dôverné a budú použité len na výskumné účely.
Za Vašu účasť a ochotu vopred ďakujem