Tie tekute krystaly... Vlasy su potom velmi pekne, leskle, hladke... A chrani to aj konceky pred poskodenim. Pritom to vlasy vobec nemasti. Staci si dat trosku gelu na prsty a naniest na dlzky. Velmi odporucam! Mna na to naucila moja kadernicka. A pouzivam cristally liquidy od znacky black.
Lak - asi tak raz za rok
Tužidlo - nikdy
Tekuté kryštály - ani neviem, čo to je
Masku - už nie, stačí kvalitný kondicionér
Žehličku - iba ak na to mám na nejakú príležitosť
Kulmu - detto
Verte alebo nie, mám vlasy po pás a ich stav sa zlepšil odkedy som prestala používať kadejaké pi**viny z reklám a odporúčané kaderníkmi. Kaderníci sa vyznajú do stylingu ale vedia hovno o tom, čo je pre vlasy zdravé. Odporučia prípravky, po ktorých vaše vlasy budú vyzerať lepšie a budú aj na dotyk lepšie, ale je to len povrchová záležitosť, vlasy pod prípravkom sú stále rovnako poškodené. Tiež som začala čítať zloženie šampónov a kondicionérov, vyhýbam sa silikónom, alkoholom v akejkoľvek forme, parabénom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inac pouzivam len sampon, kondicioner, olejcek
Tužidlo - nikdy
Tekuté kryštály - ani neviem, čo to je
Masku - už nie, stačí kvalitný kondicionér
Žehličku - iba ak na to mám na nejakú príležitosť
Kulmu - detto
Verte alebo nie, mám vlasy po pás a ich stav sa zlepšil odkedy som prestala používať kadejaké pi**viny z reklám a odporúčané kaderníkmi. Kaderníci sa vyznajú do stylingu ale vedia hovno o tom, čo je pre vlasy zdravé. Odporučia prípravky, po ktorých vaše vlasy budú vyzerať lepšie a budú aj na dotyk lepšie, ale je to len povrchová záležitosť, vlasy pod prípravkom sú stále rovnako poškodené. Tiež som začala čítať zloženie šampónov a kondicionérov, vyhýbam sa silikónom, alkoholom v akejkoľvek forme, parabénom.