AKE PUNKOVE ALEBO METALOVE KAPELKY ZBOZNUJETE A CO OD NICH MATE ?
JA JEDNOZNACNE ZBOZNUJEM THE EXPLOITED MAM ICH VSETKYCH DESAT ALBUMOV ALE SU SUPER AJ MLADE SLOVENSKE PUNKOVE KAPELKY, A METAL JEDNOZNACNE KORN A SLIPKNOT, NEDOPUSTIM ANI NA SYSTEM OF A DOWN
JAKE MATE VY RADI? A KTO MA RAD THE EXPLOITED ALEBO TO CO
ja mam rada Sex Pistols aj spolu s the Ramones=ten mam najradsej, aj the Clash su dobry, ted mi tu akurat hra White Riot od nich .......a ten the Exploited mam taky zopar cd-ciek, ale dako nepocuvam uz moc, skor predtym, ted stale len the Ramones ,,,,ale paci sa mi strasne od the Exploited jeden album, ted si nespomeniem jak sa vola, ale ma tam pesnicky ako Mucky pup, Punks not dead, aatd ....a zo slovenskych mam rada Street spirit, aj Zona A(vivat komercia ! ,,,a aj Konflikt sa da..je toho vela, na Slovensku je toho hoooodne
Slipknot,System of a Down,KORN,Him,teraz ma zaujali LORDI...SOAD je uplne super...punk,k tomu sa velmi nedostanem,aj ked v metale sa tiez velmi nevyznam
ja teraz staaale pocuvam Dream Theater hlavne album Scenes from a memory to je fakt genialitka a potom takych ze Guns N Roses a tak..zo slovenskych jednoznacne HT a od od utleho detstva mi zostala takaaa klasika ze Elan
tiez som si isty cas ficala na exploited...a vlastne aj teraz si ficim len uz trocha pomenej no a sex pistols klasika ramones len par pesniciek..potom dead kennedys...addicts...a taaak slovenske moc nepocuvam lebo ani nepoznam ale z ceskych hnf
no a z metalu hlavne cob,hammerfall,lordi,nightwish(trocha poetickej melodiky treba
tak z metalu linkin park a nightwish a punk velmi nepocuvam akor punkrock ako green day good charlote my chemical romance ale inac najoblubenejsie skupina je evanescence no nie je to celkom metal ale je to skvela skupina asi tak
a co casualties??..fajna kapelka nie??..aj textovo aj celkovo sa mi lubia...potom mam rada misfits, HNF, davovku, toy pistols, NVU, total chaos, slobodna europa, the virus, exni!to, PNS, kriticka situace, ss kaliert...noo a vela veci este..ale tesim 12.1. na casualties do bystrice...pridte hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ZONU JA ZAS MOC UZ NEPOCUVAM TO PREDTYM NAPR TAKA KAPELA SIBENICA JE DOBRA
2. metalova opera Avantasia - obe casti
3. Ensiferum - Ensiferum
4. Dimmu Borgir - vacsina albumov
Fuller13: Kedysi som MM dost pocuval... fest dobre... teraz az tak nie, ale obcas si stale rad od neho nieco vypocujem, mam spustu kuskov
Slipknot - collection
Marilyn Manson - collection
korn - collection
saliva - collection
soil - collection
disturbed - collection
slobodna evropa
a este mam par veci ale to uz az tak nepocuvam
no a z metalu hlavne cob,hammerfall,lordi,nightwish(trocha poetickej melodiky treba
Ked už stoho metalu tak napišem par kapeliek- Dimmu Borgir, Borknagar, Bathory....je toho viacej...
Iron maiden mam setko
Hammerfall
EPICA- moja srdcovka
Lunatica
a este jedna celkom fajn skupina z BRna volaju sa Arch of Hell