Radio Best, lebo tam davaju dopravny servis len z Trnavy, BA a okolia. Nikde inde ani nechodim, takze je pre mna zbytocne pocuvat dopravny servis pre vychodne s stredne SK
@krampus takmer nikdy sa mi ceny nezdali dostatočne zaujímavé na to, aby som sa o ne snažila a naposledy (a po dlhej dobe) som počúvala, keď hrali domácich, aj to len preto, lebo jednu z tých kapiel som poznala, tak som chcela vedieť, čo budú o nich kecať
@eraser hej, musím... spolubývajúce sa pri tom akože učia atď... pretože nám nič iné nejde z tých krabičiek tam ... plus, ak chcem _FM počúvať cez net, na internáte to záhadne nikdy nejde :/
@mielikki Ty sa máš,takéto konexie.Ale veď oni sú už celkom známi,predsa len predkapelu Lamb of God nerobia všetci. Podľa mňa tie lístky dávajú svojim známym.
@eraser áno, búdky sú to ... len škoda že z nich idú samé somariny... raz tam síce niekto naladil _FM, ale vydržalo im to len 2 dni pretože to ľudí nejak nebralo :/
@schizoofrenik hej, na tie riadne náklady si ale treba počkať a byť trpezlivý
a čo takto spať? ( to bol len ako taký matný návrh, hej? 8) )
Ale _FMko je fakt ppči keď to najviac ľudí počúva, tak dávajú také tie diskofilné komerčné napodobneniny hudby, aby sa to tým ""hudobným" poslucháčom" páčilo, ale inak tam dávajú fakt super veci večer a nad ránom a v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A ešte spravodajstvo na SRO.
teda, vždy si pozriem, o čom to bude, takmer vždy prídem na to, že sama si pustím lepšie/ nič zaujímavé tam nebude a tým to hasne
@sasi2680 @2 len odporúčam
@tragichick musíš ?? what the heck ?
» www.radiofm.sk/podcasting/head...
Náhodou, aspoň si rozširujem obzory domácej tvorby.Vždy poslali niečo čo som nepoznal.Akurát ma štve , že nikdy nevyšiel lístok na Brutal.
(ja som si povedala, že oni sa musia stať známi, aby som sa tým mohla chváliť )
no tak o to som sa snažila aj ja a neúspešne
ale to nevadí!
(a hento nepočúvam)
a spomínala, som, že keď som bola na nich naživo a nemala tam s kým ísť, tak som dajako ukecala brata, že ten potom chytil paličku?
doteraz nám v izbe zavadzia
@tragichick krabičiek ? máte na intráku búdky ?
každopádne smutné, ale musíme si zvyknúť na to, že _FMko bolo, je a dosť pravdepodobne aj zostane okrajovou záležitosťou... no aspoň nie sme tuctoví
smutné to je, ale tak čo už...
Radio_FM - není tak skurvene komerčné, teda...ako-kedy
GO_DEEJAY - niekedy tam hrajú ppči deejayovia
väčšinou to nebýva bohviečo ale sem tam sa pritrafí riadny náklad
No musím vyskúšať xD
nemám čo počúvať po nociach
tak budem počúvať FMko
a čo takto spať? ( to bol len ako taký matný návrh, hej? 8) )
Ale _FMko je fakt ppči keď to najviac ľudí počúva, tak dávajú také tie diskofilné komerčné napodobneniny hudby, aby sa to tým ""hudobným" poslucháčom" páčilo, ale inak tam dávajú fakt super veci večer a nad ránom a v noci
? Ako prosím?
spať?
To pass
Naozaj to neprichádza do úvahy
vieš čo je smola?
keď hrajú riadne veci väčšinou nepočúvm :/
Vždy to zmeškám.
No to je ten blbý zákon schválnosti. :/ ale aj mne sa to väčšinou stáva
ale som rád že žijeme v 21. storočí a môžem si pustiť kedy chcem čo chcem
naj radio na slovensku. pocuval som aj expres ale nejako moc slovenskych pesniciek tam davaju. tak som videl v telke reklamu na E2, naladil a mam to.