@synekdocha sice mam rada aj jar lebo je všetko zlelene ale ten otravny čmel,muchy,lietajuce chrobaky by som najradsej niekam poslala !!! A hlavne ked sa idem na bajk po hradzi a lieta mi to vsetko do tvare !
jeseň jednoznačne - krásne farby, teplota akurát aj počasie,príjemné ovzdušie po daždi, dážď .... vtedy mám také tvorivé obdobie a práve jeseň tak rýchlo zbehne
zima - postupom času si na počasie zvyknem , šantenie v snehu potom prísť vyštípaná od mrazu do teplého domova a zohriať si skrehnuté ruky nad horiacim ohňom v kozube , až na to skrášlenie dňa keď sa pošťastí padnúť na zadok no hlavné je že žiadna zlomenina ( inak si vychutnať spomalený pád , obzrieť sa vôkol seba že čo ja robím na zemi )
leto - no tak tiež si postupom času pomaly zvyknem , hmm a najlepšie prísť na záhradu a natrhať rôzne druhy ovocia a spraviť taký piknik trochu sa opáliť a chytiť nejaký ten vitamín D a ďalšie rôzne činnosti
( festivaly, koncerty, stanovačka ) ale zas po tej horúčave keď je tých 30 stupňov sa niekam trepať :/
jar - tiež má svoje čaro no neprišla som zatiaľ na to aké... inak je dosť divná :/ to počasie , jarná únava
@paulinka24 na hrádzu nechodím, teda raz som tam bola, práve na jar, dostala som tam takú alergiu, že koniec a prosím pekne, uprostred toho chodníka alebo ako to mám nazvať ležal had, preťatý na polovicu, asi ho niekto prešiel bicyklom. skoro som dostala infark, lebo z hadov mám panický strach, to nevadí, že sú mŕtvi a tak som si povedala, že toto mi skutočne netreba a už som tam nebola od vtedy
som zistila, že všetky, lebo zimu som mala najradšej, ale tak teraz mi veľmi nevyhovuje, lebo keď som vonku, pomaly sa nedá kde ísť a keď hej, musím celý čas stáť a tak (akože tieto mínusové teploty, no), jar a jeseň mám rada, lebo nie je až také teplo (nenávidím teplo) a hocikde sa dá ísť a sedieť na zemi a zas leto nenávidím, lebo je teplo , slnko, mravce a tak ďalej, proste všetky veci, z ktorých mám fóbiu , ale zas sú prázdniny a je najviac akcií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
jar- pretože je podľa mňa najoptimálnejšia teplota vonku, a všetko je zelené a prebudza sa
jeseň- lebo sa mi páčia tie farby na stromoch a aj opadané lístie na zemi je svojm spôsobom pekné..hoci zametať to kažy den z chodnika no
zima- keď pekne nasneží a všetko je biele a pokojné - krása. tá brečka to už je horšie
leto- dlhé dni, krátke noci, prázdniny, kupanie sa, trička na ramienka
leto je úplne najväčší hnus, všeobecne, teploty nad 25 sú hnus, to sa človeku nechce ani pohnúť...
ešte zima je znesiteľná, ale taká tá bratislavská, keď nie je sneh a chodníky sú suché
zima - postupom času si na počasie zvyknem , šantenie v snehu potom prísť vyštípaná od mrazu do teplého domova a zohriať si skrehnuté ruky nad horiacim ohňom v kozube , až na to skrášlenie dňa keď sa pošťastí padnúť na zadok no hlavné je že žiadna zlomenina ( inak si vychutnať spomalený pád , obzrieť sa vôkol seba že čo ja robím na zemi )
leto - no tak tiež si postupom času pomaly zvyknem , hmm a najlepšie prísť na záhradu a natrhať rôzne druhy ovocia a spraviť taký piknik trochu sa opáliť a chytiť nejaký ten vitamín D a ďalšie rôzne činnosti
( festivaly, koncerty, stanovačka ) ale zas po tej horúčave keď je tých 30 stupňov sa niekam trepať :/
jar - tiež má svoje čaro no neprišla som zatiaľ na to aké... inak je dosť divná :/ to počasie , jarná únava
zima - ZIMA nemám rád zimu a keď sa musím ráno obliekať 5 minút, v chodbe ďalších 5 kým si zaviažem topánky, dám rukavice, čiapku, bundu (ach)
leto nemám rád, proste ho nemám rád..
2.) Jar veľmi nemusím.
3.) Leto milujem, lebo je krásne teplo a mne stačia krátke nohavice a krátke tričko. Cítim sa lepšie, lebo je tam nejaká voľnosť.
4.) Jeseň nemám rád lebo je to pochmúrne a pôsobi to na mňa aj dosť depresívne.
ale asi njaviac jeseň