kazde ma svoje klady aj zapory... leto mam rada lebo je krasne teplucko... jesen mam rada, kym nie je dazdive studene pocasie... zimu mam rada, ked je sneh... a jar mam rada ked je take pocasie ako na jesen - nie je horuco, ale je pekne a neprsi...
mam rad zimu, ale napriklad cil som vysiel na balkon v trenkach, a je to doby pocit, ked vam nie je zima a ani teplo..takze takto ako je, jar proste moze byt 18-20 stupnov nech sa paci
bez debaty -LETO ! jendoznačne ...môžem vybehnúť von v hocičom ,nemusím sa" bambuliť "do desiatich vrstiev ,môžem si obliekať čo chcem,veci v ktorých vynikne postava a nie sto vrstiev ,ktoré ma robia tlstejšou než som ,neznášam zimu ! pekné letné večery milujem
Jednoznačne a jedine LETO! Je to proste najlepšie obdobie roka, najkrajšie počasie, grilovačky, vonku sa dá žiť (narozdiel od prijebanej zimy), úžasné zážitky atd. + nieje nad to večer o deviatej ležať v krátkom tričku v tráve a sledovať hviezdy...
Naopak neznášam zimu, cez to obdobie neskutočne trpím, mám depky a nedokážem pochopiť nikoho, kto ju má len trochu rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Resp. hociaké obdobie, keď je nad 25°C a keď neprší a nefúka vietor
Naopak neznášam zimu, cez to obdobie neskutočne trpím, mám depky a nedokážem pochopiť nikoho, kto ju má len trochu rád.