Momentum!
najlepšie čo som kedy nainštalovala, odkedy som si dala aj na firemný ntb, už majú aj všetky kolegyne
keď otvoríš novú kartu/okno, ukaže sa ti nejaký krásny obrázok a mne konkrétne "Good evening, Veronika" a k tomu nejaký citát vždy + je tam aj možno písať si "to do" list a odklikávať.. najlepšie čo môže byť!
@lafiziq prečíta si to o 7 mesiacov a zaradi to na koniec svojho BIRDZ to do listu, takze rataj, ze ti ostava uz asi len 13 rokov, kym to nejako osetri
asi týždeň mám Auto Refresh z praktických dôvodov, robila som si e-learning na osobitné finančné vzdelávanie a nechcela som, aby ma odhlasovalo do stránky, ak som na kurze nebola aktívna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
najlepšie čo som kedy nainštalovala, odkedy som si dala aj na firemný ntb, už majú aj všetky kolegyne
keď otvoríš novú kartu/okno, ukaže sa ti nejaký krásny obrázok a mne konkrétne "Good evening, Veronika" a k tomu nejaký citát vždy + je tam aj možno písať si "to do" list a odklikávať.. najlepšie čo môže byť!