Hodia sa na ples kratke šaty ?? .. kedze to nie je ples na najvyssej urovni a partner si neberie smoking ale oblek .. ? a ako by ste riesili topanky?? kedze je zima a konat sa to bude v cetre pesej zony autom sa pod vchod nedostanem, čo je horsie ist v sa
ja ak by som mala ísť na ples, tak idem v šatách zo stuhy (ak by som ich ešte narvala na seba ) a tie mám po kolená. nové šaty kupovať kvôli jednému plesu to nieee. ale ak máš dlhé, choď v dlhých. ale nikto na to ešte nezomrel, že bol v kratších šatách na plese.
ja idem na ples a tiež to nieje na tej najvyššej úrovni, ale beriem si dlhé šaty len nenávidím svoje topánky, čo sa nechcú vychodiť a bolia v nich nohy jak fras
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a inak @1
a keď hovoríš o tých sandálkach...ak tie, tak prosím bez siloniek! (blee)
daj foto čo je to za šaty...
pozri, horšie ako zdena to byť nemôže...
» diva.aktuality.sk/clanok/32458/mo...
file://localhost/C:/Users/Mirka/Desktop/saty/DSC08692.JPG
ach bože... pridaj si to prv do fotoalbumu...
» www.birdz.sk/webka/miruliq/f...
-okrem tej prvej - cele zle
Topánky by aj mohli byť.
inak, tie šaty sú podľa mňa príliš krátke na ples, asi si radšej požičaj niekde dlhé
vybrala som si take, už nebolo z coho vyberat kedze som z maleho mesta a tu su len 2 požicovne ale aj tak dobree
tak nakoniec tieto : » www.birdz.sk/editovat/fotoal...