M.A.S.H, Simpsonovci a Futurama občas v telke, každý piatok s bráchom sťahujeme Big Bang Theory a momentálne začínam s prvou sériou That 70´s Show. A občas si pustím Gilmorky.
The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, Leverage, Pretty Little Liars, a to je asi vše ... vlastne z tych čo mam v ntb O.C.California, Veronica Mars..a tak
the big bang theory (ale uz to nieje co byvalo), HIMYM (ale uz to nieje co byvalo), supernatural (ale uz to nieje co byvalo), Simpsonovci, Dexter, American Dad a najnovsie aj Californication
The big bang theory ale bez toho hnusneho slovenskeho dabingu ale inac rada pozeravam aj krok za krokom sice to uz poznam naspamat, samozrejme este simpsonovom mam rada a pozeravam aj masterchef
inak hmm čo ja viem , najradšej mám keď už teda mám povedať presný žáner tak nejaké love-story zo života , takisto z reálneho prostedia , kde sa riešia reálne problémy , pritom to musí byť plné humoru, absurdností a občas sem tam nejaká úchylačovina.. bohužiaľ na takýto žáner ma napadá momentálne len jeden seriál a to californication.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pozri profil veď a aj to tam, je len polka
ja pozerávam the big bang theory, how i met your mother, pretty little liars a ešte desperate housewives
..kvak..
inak hmm čo ja viem , najradšej mám keď už teda mám povedať presný žáner tak nejaké love-story zo života , takisto z reálneho prostedia , kde sa riešia reálne problémy , pritom to musí byť plné humoru, absurdností a občas sem tam nejaká úchylačovina.. bohužiaľ na takýto žáner ma napadá momentálne len jeden seriál a to californication.
Misfits
Charmed
True Blood
Buffy the Vampire Slayer
Chuck
Dexter
Gilmore Girls
Glee
Bones
Gossip Girl
How I Met Your Mother
The Vampire Diaries