Zredukovala som to na nové časti Once Upon a Time a The Vampire Diaries.
A ešte Priateľov (tam už ide len o opakovanie, ofc).
Niekedy si pozerám obľúbené časti Doctor Who, ktorými si krátim čakanie na vianočný špeciál.
A Misfits som nedopozerala 2. sériu, ktorou som sa rozhodla aj skončiť (nie že by to nebol super seriál, ale potom to už vraj nie je ono, tak si to nechcem pokaziť).
ono to sa veľmi nedá nazvať, že by som "sledovala", lebo ak objavím nejaký nový seriál, tak si stiahnem všetky série a pozriem si ich tak rýchlo, ako sa len dá... ale také obľúbené to sú the tudors a tbbt
Momentálne South Park, Simpsonovcov, Modern Family, Community a HIMYM, čakám na Ugly Americans, Big Bang sa mi už omrzel, ale napriek tomu si ho aspoň zo zvyku plánujem pozrieť a keď ide na ORF1 Malcolm in the middle alebo Scrubs, tak si to rada pozriem tiež, aj keď to už poznám.
Momentálne The Big Bang Theory, Once Upon a Time (2. séria), Misfits /4. séria, ale už sa mi to nejako vôbec nepáči... chýba mi tam pôvodné osadenstvo a teraz som začala kukať Doctor Who
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
American horror story
Boardwalk empire
The walking dead
A ešte Priateľov (tam už ide len o opakovanie, ofc).
Niekedy si pozerám obľúbené časti Doctor Who, ktorými si krátim čakanie na vianočný špeciál.
A Misfits som nedopozerala 2. sériu, ktorou som sa rozhodla aj skončiť (nie že by to nebol super seriál, ale potom to už vraj nie je ono, tak si to nechcem pokaziť).
ako príde, ale tieto pozerám fakt, že rada
Fringe
a mne to stačí :3