ja akurát viem, že keď sa raz manka chystala na ples, tak som jej povedala že je pekná jak kurva.. lebo som niekde videla, jak "pekne upravenú" tetu niekto takto označil xD
Hrala som sa, že čítam - vzala som noviny a hovorila dookola "gon gon gon gon..."
Brat bol mamo (vôbec sa tak nevolá, ani podobne). A keď sa my pýtali, ako sa volám, hovorila som, že Nuna. Tiež sa tak nevolám A neskôr Monka, to je tiež úplne mimo.
Alebo raz mal niekde brat nakresleného dosť škaredého šarkana (ale on nikdy nevedel kresliť) a keď som sa mu za neho smiala, povedal, že to nie je šarkan, ale piča. Ale nepochopila som to a myslela som si, že je to len iný výraz pre to isté (pre šarkana, pochopiteľne). A potom sme v škôlke kreslili, nakreslila som šarkana (normálne takého pekného farebného, vysmiateho, s mašličkami na šnúrke) a učiteľku som presviedčala, že to je p... , mama poobede neverila, že poznám také slovo
ja som si údajne všetko skracovala...Mama bola "ma", tato bol "to", jesť bolo "mmmm", auto bolo "brn"...starká bola "ka", brat (Miro) bol geniálne premenovaný na "Bubi" netuším prečo ale nebolo tam "r" čiže..
kepuč-kečup..pootm daj mi vapííť to bolo daj mi napiit...
salamámá---stara mama....vačiik-vlačik....šovka-štvorka D...kojbajn-kombajn..auz nespomeniem si.. ...ahej este kojtajner miesto kontajner Da este terza hovorim stale inak tvaletny
ja som bol zvláštne decko nevedel som rozprávať do 3 rokov iba som mumlal nejeké hovadiny a nosil som dudel do 5 rokov až mi ho na ulici zožral pes!....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
autobus - bodo
pišina - pivnica
cukor - kocúr
bojak - vojak
kledna - knedla
paslík - trpaslík...na viac si nespomeniem
pipi - vtak a na zvysok si nespomeniem
ja akurát viem, že keď sa raz manka chystala na ples, tak som jej povedala že je pekná jak kurva.. lebo som niekde videla, jak "pekne upravenú" tetu niekto takto označil xD
Brat bol mamo (vôbec sa tak nevolá, ani podobne). A keď sa my pýtali, ako sa volám, hovorila som, že Nuna. Tiež sa tak nevolám A neskôr Monka, to je tiež úplne mimo.
Alebo raz mal niekde brat nakresleného dosť škaredého šarkana (ale on nikdy nevedel kresliť) a keď som sa mu za neho smiala, povedal, že to nie je šarkan, ale piča. Ale nepochopila som to a myslela som si, že je to len iný výraz pre to isté (pre šarkana, pochopiteľne). A potom sme v škôlke kreslili, nakreslila som šarkana (normálne takého pekného farebného, vysmiateho, s mašličkami na šnúrke) a učiteľku som presviedčala, že to je p... , mama poobede neverila, že poznám také slovo
zubka-zubna kefka
meritovať-rýmovať
(ja si to ale nepamätám
a kokot ..čiže kokot (chyba vulgárneho suseda, nie našich )
helikopotvora - helikoptéra
kepuč - kečup
kledľa - knedľa
viac už akosi neviem
salamámá---stara mama....vačiik-vlačik....šovka-štvorka D...kojbajn-kombajn..auz nespomeniem si.. ...ahej este kojtajner miesto kontajner Da este terza hovorim stale inak tvaletny
mitsubishi - munišiši
policajt - puncijat
"Ta poknem do jiti!"
dcéra vravela na zmrzlinu - "majanka", na všetky druhy mravcov a hmyzu "marianko tam je mami" a na palacinky "pacinky"
A ja, ani neviem teta bola Ada, knedla bola kledna a viac ma teraz nenapadne.
a namiesto veľryba som hovorila verlyba
Kendla, namiesto knedľa
Keď sa ma niekdo spýtal, ako sa volám, povedala som namiesto Ivanka - Ajka, potom ma tak prezývali
Mvavce-mravce
a bal som sa volského oka tak vzdicky ked sme ho mali tak som sa schoval a plakal